Nordica NXT X 75, dam

Nordica NXT 75 är designad för medelgoda skidåkare som vill ha en skidpjäxa som först och främst är mycket bekväm, men som man även kan utveckla sig i.

Komforten i denna pjäxa beror på att det finns mer plats till din fot i bredden än det finns i många styvare pjäxor. Det gör att pjäxan inte klämmer om foten, inte ens efter en hel dag på berget. Dessutom är den superlätt att få på och av. Man ska dock inte vara rädd för att pjäxan kommer sitta för löst om foten - innerskon formar sig nämligen med tiden efter din fot. Detta märks även vid vaden att pjäxan är gjord för att passa olika slags ben.

Pjäxan har flex 75, som är lite till den mjukare sidan. Således är denna pjäxa riktigt bra för nybörjare eller medelgoda skidåkare som gärna vill ha en komfortabel pjäxa att utveckla sin skidåkning med. Pjäxan är fodrad med Primaloft, som är vattenavvisande och som värmer även om det blir vått.

Specifikationer och funktioner
Flex 75
102 mm bred (stl. 26)
Fodrad med Primaloft
Justerbar kring vaden

Observera att storlekarna ges i så kallade “mondopoint”. Se storleksguiden för att se hur du hittar rätt storlek på pjäxorna.
Leveranstid 1-3 vardagar
Fri frakt
14 dagars öppet köp
Rek. pris 3.199 SEK Spara 25%
SEK 2.399:-

Liknande varor

Andra köpte också

Behöver du hjälp?

040 606 08 03
(Stängt / Öppnar onsdag kl. 8)

shop@skidresor.com

Chatta med oss

Få svar på frågor

Vanliga frågor & svar

  • Leverans 1-3 vardagar
  • Leverans 49:-
  • Fri frakt från 699:-
  • 14 dagars öppet köp
  • Prisgaranti