Salomon Quest Pro Cruise 90 W, dam, svart/vit

Salomon Quest Pro Cruise 90 är en allmountain skidpjäxa med hög prestanda och behaglig passform. Den passar perfekt för skidåkaren som gillar pisten, men som också gillar att pröva på lite offpist ibland. Själva skalet på pjäxan ser till att leverera kraften från pjäxan direkt ner i skidan, vilket ger en bra kontroll och styrning på skidan. Innerskon som är en ”My Custom Fit 3D Liner” är designad med fokus på komfort och bekvämlighet, så att du kan åka skidor hela veckan utan att få ont i fötterna.

Modellen har en lästbredd på 100 mm, vilket passar till normalbreda fötter. Pjäxan har flex 90, vilket passar bra för medelgoda/avancerade skidåkare som vill ha en skidpjäxa som de kan ha användning för i många år framöver.

Som en extra bonusfunktion så har Quest Pro Cruise modellen gåfunktion (”Ride and Hike”). Den används när man man befinner sig utanför pisten, står i afterski-baren eller hiker. Gåfunktionen gör att den övre delen av skidpjäxan kan vippas bakåt i nästan 90 grader, så att den inte känns så stel och klumpig att gå med, som vanliga klassiska skidpjäxor. En funktion som du garanterat kommer att uppskatta en hel del.

Quest Pro Cruise är den mest uthyrda damskidpjäxan i hela Europa, då den har en passform som passar nästan alla skidåkare.

Specifikationer och features
Flex: 90
Lästbredd: 100 (normal fot)

Egenskaber:
Mjuk Thermosula
My CustomFit 3D Performance liner
Gåfunktion (Ride and Hike)
50 mm velcrolås
3 spännen
Leveranstid 1-3 vardagar
Fri frakt
14 dagars öppet köp
Rek. pris 3.899 SEK Spara 48%
SEK 1.999:-

Liknande varor

Andra köpte också

Behöver du hjälp?

040 606 08 03
(Stängt / Öppnar måndag kl. 8)

shop@skidresor.com

Chatta med oss

Få svar på frågor

Vanliga frågor & svar

  • Leverans 1-3 vardagar
  • Leverans 49:-
  • Fri frakt från 499:-
  • 14 dagars öppet köp
  • Prisgaranti