Salomon S/PRO HV 90, Skidpjäxor, Dam, Svart

Salomon S/PRO 90 W är en allsidig pjäxa där komfort och passform är i fokus. Den riktar sig till den lätt övade eller övade skidåkaren som primärt åker i pist i ett bra trevligt tempo. Salomon själv kallar den för sin mest komfortabla pjäxa någonsin. Denna utgåvan är med GripWlak som ger extra grepp på hala ytor

Skalet ordnar en soild kraftöverförsel från dina ben ner till skidorna vilket gör det lättare att styra. Innerstöveln är en My Custom Fit 3D Seamless Performance som är förformad vid anklarna och gradvis anpassar sig runt fötterna för en perfekt passform. Pjäxan är i sin helhet gjord för att kunna så lätt som möjligt kunna ta sig i och ur.

Denna pjäxan är gjord specifikt till den kvinnliga foten vilket betyder ännu mer komfort. den har dessutom en "Women calf Adjuster" som bättre låter dig justera pjäxan runt vaden. Det gör att denna stöveln är komfortabel för de flesta kvinnorna.

Modellen har en bredd som passar de flesta fötterna som inte är speciellt breda eller smala. Pjäxans flex på 90 passar till den lätt övade eller övade skidåkaren som önskar en solid pjäxa där komfort är det viktigaste.

Specifikationer och funktioner:
Flex: 90
Bredd: 102 mm (v. str. 26)
Vikt: 1.620 g (per stövel)
Lätt att komma i
Innerstövel: My Custom Fit 3D Seamless Performance
Fyra spännen
35 mm velcro band
Women Calf Adjuster
Leveranstid 1-3 vardagar
Fri frakt
14 dagars öppet köp
Rek. pris 5.499 SEK Spara 50%
SEK 2.699:-

Liknande varor

Andra köpte också

Behöver du hjälp?

040 606 08 03
(Stängt / Öppnar måndag kl. 8)

shop@skidresor.com

Chatta med oss

Få svar på frågor

Vanliga frågor & svar

  • Leverans 1-3 vardagar
  • Leverans 49:-
  • Fri frakt från 699:-
  • 14 dagars öppet köp
  • Prisgaranti