Demon 832 Dchrom Photochromatic, Solglasögon, Matt Svart

När vi utför den sport vi älskar är det viktigt att ha rätt utrustning som håller till den aktivitet man utför. Därför har Demon gjort den populära 832-modellen ännu bättre och anpassat den för sportentusiaster som förser den med fullt fart i löpning, terränglöp, cykling, MTB, volleyboll etc.

Modellen levereras med en fotokromisk kategori 1-3-lins, som anpassar sig till förhållandena och samtidigt belyser kontrasterna på vägen och i miljön där du rör dig. Du kan därför bättre se ojämnheter i vägen, till exempel.

Kategori 1-3 betyder att linsen själv anpassar sig till förhållanden där kat. 3 är hög solsken och katt. 1 är lätt molnigt. Den har en VLT på 8-80%. VLT står för Visual Light Transmission och är den mängd ljus som kommer in genom linsen. Ju högre VLT-talet är, desto mer ljus kommer in i linsen. Linser för solglasögon innehåller vanligtvis mellan 3-18% ljus / VLT. Där en lins för molnigt väder stängs mycket mer, till exempel 43-80%. När det är molnigt är det önskvärt att mycket ljus kommer igenom, så att du kan se mer.

Glasögonen är byggda med en “TR 90 Ultra Light Frame”, vilket gör att du knappast märker att du har modellen på. Det märks särskilt med den låga vikten på 30 gram! TR90-ramen är en speciell kombination av kolfiber och nylon. Vilket gör ramen 20% lättare än konventionella material och samtidigt gör solglasögonen mer motståndskraftiga mot slag och stötar.

Den minimala designen av denna modell är inte bara tillverkad med fokus på lätt vikt, utan också för att ha en liten yta i ansiktet så att du knappast märker att du bär glasögonen.

Ramen är med "Hypoallergeniskt" gummi på glasögon och näsklämman, vilket förhindrar att glasögonen glider / glider av öronen. Och du får optimal passform och komfort.

Glaset är tillverkat av polykarbonat och är Anti-Scratch och Anti-Fog-behandlat för att undvika repor. Det skyddar 100% mot UV-strålar.

Demon 832 är de mest populära solglasögon från Demon. En mikrofiberväska / väska ingår som kan användas för att ta bort svett eller smuts.

Specifikationer och funktioner:
Ram: TR90 Ultra Light Frame
Rubberiserad näspänn
Gummibelagda glasögon
Bra för: Cykling, springa, trail, MTB, volleyboll, etc.
Rambredd: 142 mm
Höjd: 40 mm
Längder på stänger / tempel: 118 mm
Mikrofiberduk ingår
Objektiv: DCHROM Photochromatic 1-3


Varan finns även i Shinny Neon Yellow.

Leveranstid 1-3 vardagar
Fri frakt
14 dagars öppet köp
SEK 699:-

Liknande varor

Andra köpte också

Behöver du hjälp?

040 606 08 03
(Kl. 8-16 på vardagar)

shop@skidresor.com

Chatta med oss

Få svar på frågor

Vanliga frågor & svar

  • Leverans 1-3 vardagar
  • Leverans 49:-
  • Fri frakt från 699:-
  • 14 dagars öppet köp
  • Prisgaranti