☔ Rea på regnkläder - Över 200 prissänkta modeller - Spara upp till 63% här

Demon Iron Photochromatic, Solglasögon, Svart/Röd

Demon Iron är en modell i lätta material med fotokromiska linser som inte immar igen.

De passar perfekt för cykling, MTB, terränglöp, löpning, volleyboll osv. Eftersom det här är en fotokrom lins som går från kategori 0-2 är den extra lämplig för MTB eller löpning/cykling när det blir mörkt, då du som ofta vill ha en lins som är helt klar.

Modellen levereras med en fotokromisk kategori 0-2-lins som anpassar sig till förhållandena och samtidigt framhäver kontrasterna på vägen och i miljön där du rör dig. Du kan därför bättre se ojämnheter i till exempel marken, som exempel rötter, hål, etc.

Kategori 0-2 betyder att själva linsen anpassar sig till ljusets förhållanden kat. 2 är för solsken och kat. 0 är till mörkt/mulet. Den har en VLT på 18-100%. VLT står för Visual Light Transmission och är den mängd ljus som kommer in genom linsen. Ju högre VLT-talet är, desto mer ljus kommer in i linsen. Lins till solljus släpper in mellan 3-18% ljus/VLT. Där en lins för molnigt väder släpper mycket mer in, till exempel 43-80%. När det är molnigt är det önskvärt att mycket ljus kommer igenom så att du kan se mer, och med solglasögon behöver man nästan inte mer ljus. Då denna modell kan släppa in 100% ljus är den därför perfekt för MTB där det kan vara mörk på grund av träd.

Glasögonen är byggda med en “TR 90 Ultra Light Frame”, vilket gör att du knappast märker att du har modellen på. TR90-ramen är en speciell kombination av kolfiber och nylon. Detta gör ramen 20% lättare än konventionella material och konstruktionen gör också solglasögonen mer motståndskraftiga mot stötar och slag.

Bågen är med "Hypoallergeniskt" gummi på stänger och näsklämman, vilket förhindrar att glasögonen glider av öronen/näsa. Och du får optimal passform och komfort.

På Iron-modellen är både näsklämman och stängerna justerbara så att du får perfekt passform.

Glaset är tillverkat av polykarbonat och är Anti-Scratch och Anti-Fog-behandlat för att undvika repor. Det skyddar 100% mot UV-strålar.

Linsen börjar i kat. 0 och bli mörkare om det är ljust/soligt.

Specifikationer och funktioner:
Ram: TR90 Ultra Light Frame
Gummibelagd näsklämma
Gummibelagda stänger
Justerbar näsklämma och stänger
Bra för: Cykling, löpning, terränglöp, MTB, volleyboll, etc.
Rambredd: 143 mm
Höjd: 46 mm
Längden på stänger: 124 mm
Mikrofiberduk ingår
Lins: Photochromic Smoke
VLT: 18-100%

Solglasögon av god kvalitet från italienska Demon Occhiali.
Leveranstid 1-3 vardagar
Fraktpris SEK 49:-
14 dagars öppet köp
Rek. pris 539 SEK Spara 16%
SEK 449:-

Liknande varor

Andra köpte också

Behöver du hjälp?

040 606 08 03
(Stängt / Öppnar onsdag kl. 8)

shop@skidresor.com

Chatta med oss

Få svar på frågor

Vanliga frågor & svar

  • Leverans 1-3 vardagar
  • Leverans 49:-
  • Fri frakt från 499:-
  • 14 dagars öppet köp
  • Prisgaranti