Behöver du hjälp?040 606 08 03
Tenson

Tenson

Tenson Biscaya EVO Regnjacka, Dam, SvartSista i lagerSpara 61 %

Tenson Biscaya EVO Regnjacka, Dam, Svart

Klassisk och pålitlig regnjacka i stretchigt material. Vattenpelartryck 10.000 mm
549 SEK 
1.399 SEK

Funktionella regnuppsättningar från Tenson

Tenson är ett mycket uppskattat svenskt varumärke som under många år har designat och producerat några av de bästa regnkläderna på marknaden. Företaget är känt för att producera funktionella och hållbara kläder för det våta vädret. Utbudet av regnkläder består av många olika typer och varianter. Regnkläder finns i olika färger och storlekar för både män och kvinnor.
 
För att säkerställa bästa kvalitet har Tenson en testpanel med experter, outdoorfans och idrottare som testar och godkänner företagets produkter. Genom att ge professionella idrottare möjlighet att ge sina bidrag till produktutvecklingsäkerställer Tenson att deras produkter alltid uppfyller höga krav och behov. Detta är också en av anledningarna till att Tenson idag är ett av de ledande företagen på marknaden för utomhuskläder i flera europeiska länder.
 
På Skidresor.se säljer vi också andra populära märken som producerar regnkläder - bland annat Helly Hansen, 2117 of Sweden, Trespass och Kilpi. Hela sortimentet av regnkläder förhandlas med en prisgaranti på 100%, så du är säker på att hitta de billigaste priserna på våra regnkläder. Dessutom får du som kund full retur och snabb leverans.
Gå till toppen

Våra kunder älskar oss
    
Mer än 375.000 kunder sedan 2008.