Vinn en skidsemester till Tignes. Totalt värde: 47 000:-


Nu kan du vinna en skidresa för 4 personer till fantastiska Tignes!

Resan inkluderar:
- Transport med flyg från Kastrup och transfer till destinationen
- 3-rumslägenhet på det nybyggda ski-in/ski-out "YNYCIO"
- 6-dagars liftkort för Tignes och Val d'Isere-området
Avresa i vecka 3 - den 14 januari - 21 januari 2023

Tignes ligger mitt i skidområdet "L'Espace Killy", som även omfattar Val d'Isére. Perfekt beläget för att nå alla hörn av det 300 km långa skidområdet. Här hittar du något av den bästa skidåkningen i Alperna!

"YNYCIO" håller just på att byggas och de vackra lägenheterna kommer att vara klara för skidsäsongen 2022/2023. Lägenhetskomplexet ligger med direkt tillgång till Grande Motte-linbanan och Bollin-stolsliften. Dessutom ligger Tignes centrum ett stenkast bort, där du hittar byns mysiga restauranger, barer och butiker. Lägenhetskomplexet har en tillhörande pool och ett wellnessområde.

Tävlingen är sponsrad av Skilink.se

I vilket land ligger Tignes?
Schweiz
österrike
Frankrike
Hitta hjälp till frågan här

Var noga när du skriver din mejladress så att den blir korrekt. Vi har inte möjlighet att kontakta dig på andra sätt om du vinner.

Ja tack, jag vill gärna få Skidresor.coms nyhetsbrev
Ja tack, jag vill få nyhetsbrev från Skilink.se

Du kan alltid ta tillbaka ditt samtycke genom att klicka på länken längst ned i nyhetsbrevet eller genom att kontakta oss på info@skidresor.com. Vi behandlar din e-postadress konfidentiellt. Du kan läsa mer om hur vi behandlar data i vår privatlivspolitik.


Sista chansen för att delta i tävlingen är den 11/9-2022. Vinnaren får personligt besked och offentliggörs i nyhetsbrevet.
Se ev. villkor för tävlingen här.