Vinn en skidresa med flyg till Val Thorens!


Vinsten inkluderar flyg från Kastrup eller Stockholm till Geneve, transfer, 3-stjärnig lägenhet med ski in/ski out, samt 6 dagars liftkort i Val Thorens!

Möjliga resveckor är vecka 2,3 eller 4.

Värde 16 000 kr!

Val Thorens är den högst belägna skidorten i Frankrike och byns stadskärna ligger på 2300 meters höjd! Härifrån går det många liftar till ännu högre belägna pister. Les Trois Vallées är en av de största sammanhängande skidområdena i världen och har flera gånger utsetts till världens bästa skidområde. Med sina 185 skidliftar och 600 km pister kan du förvänta dig skidåkning i världsklass!

Tävlingen är sponsrad av Sunweb

Hur många länder erbjuder Sunweb skidresor till?

Var noga när du skriver din mejladress så att den blir korrekt. Vi har inte möjlighet att kontakta dig på andra sätt om du vinner.

Ja tack, jag vill gärna få Skidresor.coms nyhetsbrev
Ja tack, jag vill få nyhetsbrev från Sunweb

Du kan alltid ta tillbaka ditt samtycke genom att klicka på länken längst ned i nyhetsbrevet eller genom att kontakta oss på info@skidresor.com. Vi behandlar din e-postadress konfidentiellt. Du kan läsa mer om hur vi behandlar data i vår privatlivspolitik.


Sista chansen för att delta i tävlingen är den 4/11-2018. Vinnaren får personligt besked och offentliggörs i nyhetsbrevet.
Se ev. villkor för tävlingen här.