Find din billige skiferie her
Ændre børns alder
Du kan også kontakte os på 7023 1819

Østrig: Afterski og off-piste i verdensklasse


Store snesikre skiområder, masser af off piste-muligheder og verdens bedste afterski. Dét betegner en skiferie i Østrig.

Østrig er danskernes absolutte favorit, når det kommer til skiferie i alperne. Og set over hele verden, er det kun Norge og Sverige der tiltrækker flere danskere end Østrig. Det skyldes først og fremmest to ting; den relativt korte afstand fra Danmark når man kører selv, og den store variation af skiområder.

I Østrig er der ikke hundredevis af skibyer - der er tusindvis! Det i sig selv giver et meget godt indtryk af hvor populært og udbredt skiløb er i Østrig. Og enhver skiløber ved at skiløb i østrig også betyder afterski i Østrig. Og intet andet sted i hele verden fås det bedre end her!

Her kan vi først og fremmest tilbyde skiferie i St. Anton, der har været verdensberømt siden byen afholdte verdensmesterskaberne i 2001. Her er hundredvis af kilometer fremragende piste, topmoderne lifter og en afterski der ikke findes andetsteds i alperne. St. Anton er et af de østrigske rejsemål der især er kendt for sin afterski. Her får du også ca 280 km pister og masser af udfordrende off piste.

I Obertauern får du en skiferie i topklasse! Byen er højt beliggende - ca 300 meter højere end St. Anton - og dermed også meget snesikker. Skiområdet har hundredevis af pistekilometer for alle niveauer, og i følgelig østrigerne selv findes det ikke bedre inden for landets grænser. Derudover finder du også Østrigs bedste afterski! Obertauren er oplagt til både kør selv og flyrejser, og vi har indkvarteringer til alles behov og ønsker.

Et andet af vores nye rejsemål i år er Zell am See. I denne charmerende by, beliggende lige ved Zeller-søen, har du mulighed for at boltre dig på de ca 130 kilometer pister, hvoraf over 70% ligger over 1.400 meters højde. Her er alle tiders mulighed for en hyggelig skiferie med familien. Vi har både hoteller og chaletlejligheder i alle klasser, og der er mulighed for dansk skiskole og børneskiskole.

7023 1819
Skiferie og skirejser – SNE og SNÖ