« Till översikten

Se de nya Douchebags-väskorna för 2017/2018

Komplett Guide: Läs om de nya väskorna från det populära märket Douchebags, som nästan har varit utsålda under hela 2017 i hela världen.

Ett av de mest eftertraktade märkena under 2017 har utan tvekan varit Douchebags. Det populära och innovativa märket som etablerades av den svenska skidåkaren/youtubaren Jon Olsson och den norska surfglada Truls Braatas som träffades år 2009, har varit i stigande utveckling sedan dag ett. De började på stora skidutrustningsmarknaden med att göra skidväskor som sedan har blivit ofattbart populära och revolutionerade marknaden.

Sedan etableringen av DB år 2012, då fokus låg på att skapa marknadens bästa skidväska, har de sedan försökt sig på att göra stilrena och kreativa väskor/ryggsäckar som även kan användas till vardags och vid resor. Modellerna blev snabbt en succé eftersom de riktade sig till ett annat segment än bara skidåkare och resenärer. Ryggsäckarna The Hugger 30 och The Base kunde plötsligt skådas på gator i städer världen över eftersom de fungerar superbra som vardagsväskor och små resväskor. Den senaste nyheten är de mer klassiska ryggsäckarna som The Ace och The Artist, som passar bra till skola/fritid, som man under 2017 har kunnat se på många studerande.

Douchebags har ändrat marknaden för skidväskor och har de senaste åren försökt göra det samma inom resväskor/ryggsäckar – men vad är deras nya idéer och produkter till 2017 och 2018! Se här.

Douchebags har fram till i år gjort allsidiga väskor som kan användas till skidor, äventyr, vardag, skola och mycket mer.

Nyheter från Douchebags väskor 2017/2018

Det går inte lugnt för sig hos Douchebags och till den nya säsongen kommer de med The Explorer samt en Carryall duffle bag som finns i 40 och 70 liter. I allt 3 nya modeller med fokus på snygg design, funktionalitet och allsidighet. Både ryggsäcken och de nya dufflebags kommer finnas i färgerna Pine Green, Black Out och Pure White, som är de tre färgerna som alla de äldre modellerna också kommer ha under 2017/18.

Douchebags The Explorer

Den produkt vi har störst förväntningar till är den nya The Explorer, som framöver säkert kommer bli en av de mest använda skidryggsäckarna i fjällen och i Alperna. Under 2017 har Jon Olsson själv testat ryggsäcken i sina Youtube-videor där den har åkts hårt i både Japan och Kanada.

The Explorer har allt du kan önska dig hos en bra skidryggsäck! MEN det smarta med denna modell är att du blixtsnabbt kan ta bort bältesspännet på väskan så att du får en väska som passar perfekt till alla dina reseäventyr utanför backarna och offpisten och som inte bara kan användas som skidväska. Den är behaglig att ha på, funktionell, väger väldigt lite, följer kroppens rörelser och så är den ytterst slittålig. Vi skulle därför inte bli överraskade om denna väska kommer användas som vardagsryggsäck framöver.

Det funktionella med ryggsäcken är att den har ett stort fack till alla dina viktiga saker samtidigt som det finns en innerficka med plats till allt från dricksflaskan till extra goggles. Den avtagbara bältesremmen ger dig en vardagsväska, när du inte skejtar eller åker skidor. Samtidigt finns det massor av stroppar på baksidan till att fästa skidor, snowboard, skateboard, en keps, tröja eller vad du nu har med dig! The Explorer har en volym på 20 liter och blir absolut en lika stor succé som allt annat Douchebags har gjort.

The Explorer finns i färgerna Black Out, Pure White och Pine Green

Denna väska kunde mycket väl bli en av de mest populära skid/adventure-väskorna säsongen 2017/18.

Douchebags The Carryall 40L

Detta kan mycket väl bli din favoritväska framöver vare sig du ska till träning, jobbet, på kortare resor eller bara älskar en hållbar och stilren duffle bag. Douchebags vet nämligen vad de gör. De har lagt märke till att duffle bags har blivit populära på den svenska marknaden på grund av att den kan användas till många olika saker.

Väskan är robust uppbyggd med en EVA-platta som ska ge dig extra komfort när du väljer att ta den på ryggen genom att använda axelremmarna som också kan tas bort. Inuti är dufflebagen uppdelad således att du lätt kan organisera dina kläder, skor eller annat i de inbyggda facken som väskan har.

Ett stort plus med Carryall-modellen är att den har Douchebags smarta Hook-Up-system, så att den kan kopplas ihop med de andra Douchebag-produkterna vilket framförallt gör längre resor lättare om du ska resa med exempelvis tåg eller flyg.

The Carryall 40L finns i färgerna Black Out, Pure White och Pine Green

Douchebags har tidigare haft stor succé med den vita färgen på ex. Hugger 30 och The Base, och därför kommer färgen tillbaka.


Även om företaget började med att göra produkter till sport och resor används flera av dem i dag som vardagsväskor.

Douchebags The Carryall 70L

De två duffle bags finns som sagt i två storlekar så att det blir lättare för dig att välja just den som passar till ditt behov. Vid modellen på 70 liter får du de samma smarta indelningsfack, en EVA-ryggplatta som ska säkra optimal komfort och axelremmar som du kan gömma undan.

Ska du på en weekend/lite längre resa så är denna helt optimal. En resväska du kommer kunna ha i många år än och så har den en snygg design och utseende!

The Carryall 70L finns i färgerna Black Out, Pure White och Pine Green.

Den nya färgen Pine Green är riktigt klar när man ser den i verkligheten.


På grund av den behagliga passformen kan du helt klart vara aktiv och samtidigt ha en Carryall duffle bag på ryggen.

Se alla de populära Douchebag-väskorna här.

*Bilderna kan skilja sig lite från de slutliga modellerna som kommer till september.