Ski in - Ski out skidsemester. Här bor du i pisten

Ski in - Ski out skidsemester. Här bor du i pisten

Allt blir bara lättare när man bor i pisten, eller direkt bredvid. Vi har samlat några av de möjligheter som finns för att åka skidor helt fram till dörren.

Uttrycket Ski in / Ski out används när lägenheten/hotellet är beläget så att du inte behöver gå särskilt långt i skidpjäxorna, ta en med buss eller liknande för att kunna klicka på dig skidorna eller snowboarden och ge dig ut i pisten.

Det längsta du ska gå med dina skidgrejer över axeln är från skidkällaren och direkt ut i pisten.

Så: Inga bussar, inget skidpjäxemarathon, inga besvär, bara supersmidigt.

Perfekt för dig som älskar när allt bara är så enkelt och smidigt som möjligt.

Nedanför kan du hitta några bra förslag på Ski in/Ski out-boenden.


Hotel Panther'A

Hotel Panther'A är ett vackert fyrstjärnigt hotell vid gågatan, i Saalbach. Så fort du kliver ut från ditt hotell är du mitt i Saalbachs centrum. Under din vistelse har du tillgång till flera lyxiga anläggningar: en uppvärmd utomhuspool, en stort wellness-avdelning, olika restauranger och en mycket mysig pub med utsikt över gågatan. Skidliften ligger mindre än 350 meter bort och om det finns tillräckligt med snö kan du åka ner precis framför hotellet.

Läs mer här >>


Residence PV Premium Amara i Avoriaz

Residence PV Premium Amara är ett lyxigt och charmigt lägenhetshotell beläget i bydelen La Falaise i Avoriaz. Komplexet består av mycket komfortabla lägenheter fördelade i 5 olika byggnader. Från lägenheterna har du direkt åtkomst till det 650 kilometer stora skidområdet Les Portes Du Soleil, där du kan åka skidor i både Frankrike och Schweiz. Skidområdet bjuder på enormt många möjligheter för både nybörjare och avancerade skidåkare. För nybörjare finns det massor av bra blå pister och för de som vill ha mer utmanande åkning så finns den krävande superbranta nedfarten La Mure (Väggen). Den längsta nedfarten är en röd pist på 7 kilometer som ligger i den schweiziska delen av Les Portes du Soleil.

Läs mer här >>


Hotel Enzian i Zauchensee

Om du drömmer om att vakna upp till ljudet av en skidlift som markerar starten på ännu en dag med fantastiska skidupplevelser, så är Hotel Enzian, direkt vid pisterna i Zauchensee, något för dig!

Hotel Enzian är ett 4* skidhotell i absolut toppklass med exklusivt läge på 1.350 meters höjd. Hotellet ligger direkt över från pisten och den huvudlift som tar dig direkt upp i området. Det är åtkomst till hela 6 liftar inom 200 meter från hotellet! Om du har en förkärlek för skidupplevelser kombinerat med god mat, härliga rum och wellness, så är Hotel Enzian något för dig. Njut av en drink innan middagen i ett av de många loungeområdena med autentisk österrikisk charm.

Läs mer här >>


Hotel Cré Forné

Hotell Cré Forné erbjuder spa och har en mycket bra placering i förhållande till skidåkningen.

Mitt på berget, ovanför byn Champoluc, omgivet av vita pister ligger Hotel Cré Forné. Här hoppar du på skidorna om morgonen och åker nästan hela vägen till sängen på eftermiddagen.

Läs mer här >>


Grand Hotel Paradiso

Grand Hotel Paradiso ligger framför de viktigaste skidbackarna i Ponte di Legno och Passo del Tonale och erbjuder ski-in/ski-out. Med backarna så tätt på är detta hotell det perfekta valet om du har skidåkning i fokus. Hotellet är känt för bra service och lyxiga omgivningar.

Läs mer här >>


Hotel Val Claret

Som namnet antyder så ligger detta trevliga hotell i bydelen Val Claret med ski-in/ski-out precis vid de fantastiska pisterna i Tinges.

Hotellet är ett "all-inclusive" hotell där mat och dryck är inkluderat i priset. I hotellets restaurang serveras frukostbuffé, lunch, eftermiddags-snack och middag. Då hotellet ligger precis vid backen är det enkelt att svänga förbi hotellet för en gratis lunch om man önskar.

Läs mer här >>


Hotel Club MMV Les Arolles

På Hotel Club MMV Les Arolles hittar du wellness, halvpension, moderna rum, barnklubb och ja – listan är lång! Så om du redan nu är lite frestad så läs vidare.

Alla rum på Hotel Club MMV Les Arolles är fina, moderna och renoverade. Här finns allt du behöver på skidresan. I de stora, mjuka sängarna är du garanterad en god natts sömn.

Läs mer här >


Var det inget av de ovanstående boendena som frestade dig?

Då kan du söka bland alla skidresearrangörernas resor här.

Publicerad av: André Moth Andersen

Hitta erbjudanden på skidresor