« Till översikten

Ski in - Ski out skidsemester. Här bor du i pisten

Allt blir bara lättare när man bor i pisten eller direkt bredvid. Vi har samlat några av de möjligheter det finns för att åka skidor helt fram till dörren.

Uttrycket Ski in / Ski out används när en lägenhet/hotell ligger placerad så att du inte behöver gå långt i skidpjäxor, eller med buss eller liknande, för att kunna klicka på skidorna eller snowboarden i en pist.

Det längsta du ska gå med dina skidgrejer över skuldran är från skidkällaren och direkt ut i pisten.

Så: Inga bussar, inget skidpjäxemaraton, inget besvär, bara supersmidigt…

Perfekt för dig som älskar när allt bara är så enkelt och smidigt som möjligt.

Nedanför kan du hitta några bra förslag på Ski in/Ski out boenden.


Hotel Planai i Schladming

Hotel Planai är perfekt för familjer, grupper och par. Grymt skidområde med massor av utmaningar, fina, breda pister och man bor endast 10 meter från Planai-liften.

Läs mer här >>


Residence PV Premium Amara i Avoriaz

Residence PV Premium Amara är ett luxuriöst och charmigt lägenhetshotell beläget i bydelen La Falaise i Avoriaz. Komplexet består av mycket komfortabla lägenheter fördelade i 5 olika byggnader. Från lägenheterna har du direkt åtkomst till det 650 kilometer stora skidområdet Les Portes Du Soleil, där du kan åka skidor i både Frankrike och Schweiz. Skidområdet bjuder på enormt många möjligheter för både nybörjare och avancerade skidåkare. För nybörjare finns det massor av bra blå pister, och för de som behöver lite mer utav en utmaning så finns det den krävande superbranta nedfarten La Mure (Väggen). Den längsta nedfarten är en röd pist på 7 kilometer, som ligger i den schweiziska delen av Les Portes du Soleil.

Läs mer här >>


Hotel Enzian i Zauchensee

Om du drömmer om att vakna upp till ljudet av en skidlift, som markerar starten på ännu en dag med fantastiska skidupplevelser, så är Hotel Enzian, direkt vid pisterna i Zauchensee, precis något för dig!

Hotel Enzian är ett 4* skidhotell i absolut särklass med exklusivt läge på 1.350 meters höjd. Hotellet ligger direkt över från pisten och den huvudlift som tar dig direkt upp i området. Det är åtkomst till hela 6 liftar inom 200 meter från hotellet! Om du har en förkärlek för skidupplevelser kombinerat med god mat, härliga rum och wellness, så är Hotel Enzian något precis för dig. Njut av en drink inna middagen i ett av de många loungeområdena med autentisk österrikisk charm.

Läs mer här >>Var det inget av de ovanstående boendena som passade dig?


Då kan du söka bland alla skidresearrangörernas resor här.Nästa »« Förra

Se alla nyheter