Skidunderställ för dam

Skidunderställ är ett av de viktigaste plaggen när du ska åka skidor. Förutom att hålla dig härligt varm på en kall vinterdag så hjälper understället även till med att transportera bort svett och fukt från kroppen så att du förblir torr även om du är fysiskt aktiv. Det är därför klokt att välja ett skidunderställ som är tillverkat av bra material, så som merinoull eller syntetiska textilier.
 
Vi har ett gigantiskt sortiment av skidunderställ i olika modeller för kvinnor och damer. Du hittar skidunderställ i alla prisklasser och i olika storlekar och färger. Det är både möjligt att hitta skidunderställ med pangfärger, snygga mönster och klassiska svarta/vita/grå färger. Kom ihåg att vi har snabb leverans och 100 % prisgaranti på alla våra skidunderställ, så att du är säker på att få det bästa priset. Vi förhandlar också et bra urval av skidunderställ för herr
Öppna filter

Markera (klicka på märkena)

Pris (justera nedan)

kr. - kr.

Skidunderställ för kvinnor

När man åker skidor så finns det nog inte mer irriterande än att behöva frysa. Det kan sprida en riktig dålig stämning bland de man är iväg med om folk åker runt och fryser. Därför är det viktigt att ha rätt skidkläder på sig och här är understället ett av de viktigaste plaggen som man kan ha på sig.

Skidunderstället är det innersta lagret som har direkt kontakt med kroppen. Det är därför viktigt att klädernas funktionella egenskaper fungerar annars kan de nästa lagren inte komma till sin rätt med deras funktionaliteter. Underställets viktigaste funktion är att hålla dig varm samtidig som svetten och fukten ska transporteras bort från kroppen så att man inte blir våt. Därtill ska kläderna ge dig rörelsefrihet så att du kan få en bra skidresa utan begränsningar.

Skidresor säljer ett stort urval av skidunderställ för damer i alla åldrar. Det finns massor av modeller, olika färger och storlekar som finns i olika material. Sagt med andra ord kan du garanterat hitta en skidundertröja och långkalsonger som täcker dina behov. Skidresor.com säljer också skidunderställ för män och skidunderställ för barn.

Skidundertröjor och underställsbyxor för damer

Det är viktigt att ditt skidunderställ har en bra passform och som du tycker är behagligt att ha på dig. Skidunderställ ska sitta tajt på kroppen eftersom det lättare kan leda bort svett från kroppen och vidare till nästa lager av kläder. Dessutom bör skidunderställ också ha platta sömmar så att de inte irriterar huden när man rör sig under skidåkningen.

Det är också viktigt att lagren du har ovanpå ditt skidunderställ inte är lika tajta som det innersta. Luften som finns mellan de olika lagren cirkulerar värmen, så därför kommer du frysa om dina kläder pressar mot varandra utan luft emellan. Dessutom ska du naturligtvis både ha underställströja och underställsbyxor.

Bra material: Ull eller syntet

Det finns ett material som du helt kan skippa när du ska välja skidunderställ. Detta material är bomull, som ju vanligtvis är bra till många produkter men som sällan fungerar särskilt bra om det ska användas på en skidsemester eller vid skidåkning. Bomull har en bra absorberingsförmåga av fukt, vilket inte är så bra när man är fysiskt aktiv. Det är framförallt inte så lyckat när det är kallt ute, vilket det är när man åker skidor. Om du gärna vill hålla dig varm och torr, så är detta material alltså ett no-go.

Istället ska du välja antingen ull eller syntet som är två mycket bättre alternativ som båda har bra fördelar och egenskaper - du kan till och med kombinera de två materialen om du vill få en optimal sammansättning. Nedan kan du läsa mer om de två materialen:

Skidunderställ tillverkat av ull

Förr i tiden, när skidstavarna var av bambus, var skidunderställ tillverkade av ull. Då kliade det som bara den, men så är det inte alls längre. Nu är ull både mjukt och varmt - och fungerar som ett bra val av material till underställströjor och underställsbyxor för dam. Ullen avleder dessutom fukten från kroppen och är komfortabel under hela din skidresa. Om du brukar frysa är ull det bästa valet för dig och dina behov.

Om du väljer ett underställ av ull ska du vara observant på tvättmärkningen och följa den noga. Ull är känsligt och kan snabbt förlora sina egenskaper om anvisningarna inte efterlevs. En fördel med ylleplagg är dock att det inte finns någon anledning att tvätta understället så ofta eftersom ull är bättre på att ta bort lukt än syntetmaterial.

Skidunderställ tillverkat av syntetmaterial

De flesta personer föredrar skidunderställ som är tillverkat av syntetmaterial och det är inte så konstigt. Bland annat är syntet perfekt till att avleda fukt och svett från kroppen och det är ett mycket snabbtorkande material som snabbt får dig torr, både under och efter fysisk aktivitet. Dessutom är det ett lätt material som ger en bra åtsittande känsla och passform. Den enda nackdelen är att skidunderställ som är tillverkade av syntetmaterial snabbt luktar svett, så då ska du gärna ha med dig 2-3 set på en skidsemester.

Billigt damunderställ till extrapris

Det är alltid möjligt att hitta bra erbjudanden och bra priser om du letar efter underställ av bra kvalitet hos Skidresor. Vi har ett stort och brett sortiment av alla möjliga slags skidkläder och det gäller naturligtvis även underställ, där vi har branschens bästa urval. Här erbjuder vi 100 % prisgaranti på hela sortimentet så att du är säker på att hitta det billigaste priset.

Även om våra priser är låga så är kvaliteten av våra skidunderställ fortfarande toppklassig. Vi säljer några av de mest populära och erkända märkena så som Helly Hansen, Haglöfs och Kari Traa, så det garanterar bra kvalitet och superbra produkter. Kom ihåg att du alltid kan ringa eller skriva till vår kundtjänst som gärna hjälper dig om du har frågor till köp av skidunderställ för dam eller liknande.

 

Behöver du hjälp?

040 606 08 03
(Stängt / Öppnar tisdag kl. 8)

shop@skidresor.com

Chatta med oss

Få svar på frågor

Vanliga frågor & svar

  • Leverans 1-3 vardagar
  • Leverans 49:-
  • Fri frakt från 499:-
  • 14 dagars öppet köp
  • Prisgaranti