Skidsemester i Berchtesgaden (Tyskland)

Resebyråer till Berchtesgaden: Snowtrex

Berchtesgadener Land består av åtskilliga mindre skidområden som alla är förbundna genom ett bra bussystem.När man har köpt sitt liftkort har man tillgång till alla liftar och pister i området samt transport med bussarna.Tillsammans utgör pisterna över 60 kilometer som man fritt kan kasta sig ut i, på alla nivåer i områdena Hochschwarzeck, Götschen, Gutshof/Obersalzberg, Jenner, Schönau am Königssee, Roßfeld och Zinken.Skidorten är perfekt till skidsemester med familjen. Förutom skidåkning för både nybörjare och erfarna i de många olika områdena erbjuder Berchtesgadener Land aktiviteter som skridsko- och pulkaåkning.Berchtesgadener Land har även en traditionell sydtysk stämning som vittnar om att man befinner sig precis i början av... Läs mer.

Pistkarta
Webbkameror
Snörapporter och väder
Resebyråer

Fakta om Berchtesgaden
Staden/byn: 600 m.ö.h

50 Pister i allt
16 km blå
30 km röd
4 km svart

Lifter: 30 stk. / 17.000 pers/time

Släpliftar: 21
Sittliftar: 7
Kabinliftar: 2
Mer information om Berchtesgaden under bannern
Berchtesgadener Land består av åtskilliga mindre skidområden som alla är förbundna genom ett bra bussystem.

När man har köpt sitt liftkort har man tillgång till alla liftar och pister i området samt transport med bussarna.

Tillsammans utgör pisterna över 60 kilometer som man fritt kan kasta sig ut i, på alla nivåer i områdena Hochschwarzeck, Götschen, Gutshof/Obersalzberg, Jenner, Schönau am Königssee, Roßfeld och Zinken.

Skidorten är perfekt till skidsemester med familjen. Förutom skidåkning för både nybörjare och erfarna i de många olika områdena erbjuder Berchtesgadener Land aktiviteter som skridsko- och pulkaåkning.

Berchtesgadener Land har även en traditionell sydtysk stämning som vittnar om att man befinner sig precis i början av det natursköna alplandskapet.

Berchtesgadener Land kan både nås med flyg och med bil, så en skidtur till området är perfekt som destination för en bilsemester.

Utvalda skidresor från Berchtesgaden

Sök efter skidresa

Haus Hollereben

Gemytliga Haus Hollereben ligger i Berchtesgaden, ca 4 km från ortens centrum. Också till närmsta inköpsmöjligheter är det ca 4 km. Skidområdet Jenner ligger ca 6 km från boendet, och dit kan man ta sig med allmänna transportmedel. Till skidområdet Schwarzeck är det ca 10 km. Bekvämligheter Till boendets bekvämligheter hör Wi-Fi och skidkällare. Kostnadsfria parkeringsplatser finns till förfogande i mån av plats. Vid ankomst erhålls ett gästkort som bland annat ger en rad rabatter för museer och evenemang. Gästkortet Läs mer

Appartements Gebirgshäusl

De familjevänliga lägenheterna som utgör Appartements Gebirghäusl ligger i Bischofswiesen i tre närbelägna, men ej med varandra förbundna, byggnader (Haus Friedrichsruh, Haus Almros' och Gebirgshäusl). Till centrum av Berchtesgaden och Schönau samt närmsta inköpsmöjligheter är det ca 3 km. Skidområdet Jenner finns ca 6 km bort, och till skidområdet Schwarzeck är det ca 10 km. Dessutom finns en busshållplats ca 400 meter bort. Bekvämligheter Det gemytliga boendet har Wi-Fi, skidkällare och parkeringsplatser (i mån av plats). Platser i garaget kan Läs mer

Alpenhotel Kronprinz

Komfortabla och 4-stjärniga Alpenhotel Kronprinz är lugnt beläget ovanför Berchtesgaden, ca 1 km från centrum och ca 5 km från skidområdet "Jenner". Skidområdet Rossfeld finns ca 10 km bort. Till närmsta allmänna busshållplats (ingen skidbuss) är det ca 300 meter. Ett längdskidspår finns ca 3 km bort. Det mycket gemytliga huset förfogar över reception, hiss, Wi-Fi, frukostrum, panoramarestaurang med terrass, "stüberl", sällskapsrum samt öl- och vinbaren "Zum Faßl". Dessutom finns skidrum, kostnadsfria parkeringsplatser och ett parkeringsgarage (mot avgift) till förfogande Läs mer

Bilder och video från Berchtesgaden


Användaromdömen om Berchtesgaden

Skidterräng
3,17
Liftsystem
3,06
Afterski
2,33
Staden
3,89
Barnvänlig
3,50
Nybörjarvänlig
4,00
Prisnivå
4,50
Offpist
2,00
Totalpoängen är 3,31 stjärnor av 5 . Baserat på. 18 recensioner.
Mer information om Berchtesgaden under bannern

Snörapporter och väder

Søndag
Let regn
Let regn
13ºC
1ºC
6,3 mm
0,7 m/s
syd-sydvest
Mandag
Let regn
Let regn
13ºC
9ºC
0,6 mm
2,5 m/s
nordvest
Tirsdag
Sol og klart vejr
Sol og klart vejr
17ºC
6ºC
0,0 mm
1,5 m/s
nord
Onsdag
Delvist skyet
Delvist skyet
23ºC
12ºC
0,0 mm
1,2 m/s
nord-nordøst

Karta över Berchtesgaden

Blå nålar visar hotell - lägenheter - stugor och andra boenden i Berchtesgaden. Klicka på nålarna för mer info. .

Hitta erbjudanden på skidresor