Skidhjälmar

Det är modernt och klokt att använda skidhjälm. På senare år har sortimentet av skidhjälmar exploderat och det finns nu mängder av olika modeller och färger att välja mellan. Justeringsmöjligheterna har blivit bättre och vikten har blivit otroligt låg, så pass mycket att det inte längre känns obehagligt att skydda huvudet - det är faktiskt så att hjälmen har blivit en varm och härlig trygghet.

Vi säljer mer än 250 olika skidhjälmar från över 15 olika varumärken - det finns säkert en som passar ditt huvud. Du kan hitta billiga skidhjälmar till både dam och herr, eller toppmodeller med inbyggd MIPS eller Koroyd skydd. Flera av hjälmarna är också användbara till MTB, kitesurf eller andra extremsporter.

Skidhjälmar stora storlekar

Har du extra mycket mellan öronen som kräver en stor skidhjälm. Vi har de största skidhjälmarna på marknaden, i detta test, kan du se vilka hjälmar vi tycker att det är mest plats i. Köp ev. 2 hjälmar och prova dem innan du bestämmer dig, det är enkelt om du köper dem tillsammans med en returetikett. Har du extra mycket mellan öronen som kräver en stor skidhjälm? Vi har de största skidhjälmarna på marknaden. Är du fortfarande osäker på storleken, köp 2 hjälmar och prova dem båda två innan du bestämmer dig, köp samtidigt köper en returetikett, så är det enkelt att returnera den du inte vill behålla. Använder du glasögon, så rekommenderar vi en skidhjälm med visir.

Alla hjälmar som säljs på denna sidan är godkända till skidåkning/snowboard, antingen CE, ASTM eller båda delarna.
Öppna filter

Markera (klicka på märkena)

Pris (justera nedan)

kr. - kr.

Behöver du hjälp

040 606 08 03

(Kl. 8-16 på vardagar)

shop@skidresor.com
Du får svar inom 12 timmar
» Det frågar andra mig om
  • Leverans 1-3 vardagar
  • Leverans från 49:- i SE
  • Fri frakt över 1.000:-
  • 14 dagars öppet köp
  • Prisgaranti