☔ Rea på regnkläder - Över 200 prissänkta modeller - Spara upp till 63% här

Geilo

Mellan Oslo och Bergen ligger den intima och traditionsrika staden, Geilo – mellan de höga fjällen. Läget gör att vädret är bättre här än på många andra skidorter i Norge, och därför kan du vara säker på bra snö under din skidsemester i Geilo.

Geilo är en familjevänlig skidort

Destinationen är mycket familjevänlig och barnen är i centrum. Bland annat kan barnen i allt välja mellan fyra skidskolor under skidsemestern – beställer man skidskolan hemifrån blir barnet till och med placerad på den skidskola som ligger närmast där man bor. För de mindre barnen är det barnpassning i ”Trollklubben”. Backarna är också anpassade till barnen och man hittar därför flera fina överskådliga barnområden med barnbackar. Dessutom kan man uppleva ett veckoligt aktivitetsprogram. En skidsemester i Geilo kan alltså bjuda på många olika utmaningar – allt från barnbackar till mer utmanande pister. Svårighetsgraden är mycket varierad, och du behöver inte vara orolig att skidsemestern inte kommer att bjuda på utmaningar. Dessutom finns det också 4 parker, där man kan prova sin freestyleförmåga.

Skidsemester med spa och välbefinnande eller hundspann och slädturer

Ska skidsemestern hållas med flera generationer finns det också saker att göra för mor- och farföräldrarna om de vill göra annat än att åka skidor. Det är både möjligt att åka hundspann och delta i slädturer samt upplevelser inom spa och välbefinnande på destinationen. Dessutom kan skidsemestern i Geilo pimpas med besök på några av stadens många kaféer eller restauranger, där även det gastronomiska kan upplevas. Med andra ord är Geilo en av de mer varierade och spännande skidorterna för en skidsemester i Norge.

Foton och video

Bilder från Skidresor.coms användare och instagram

Användarna om Geilo

Här kan du se användarnas betyg för Geilo

Skidterräng:
3,95
Liftsystem:
4,05
Afterski:
3,17
Staden/byn:
3,57
Barnvänligt:
4,00
Nybörjarvänligt:
5,00
Prisnivå:
5,00
Off-pist:
2,00
Totala poäng är 3,84 / 5 utifrån 58 recensioner.

Fina men korta backar | Skrivit den 20/04 2020

Oprettet af John Langeland

Mycket fina backar men de är tyvärr relativt korta. Mycket barnvänligt och trevlig by.

Är denna kommentar till någon hjälp??
Ja Nej

Skriv en kommentar