Skidstrumpor

När du ska på alpin skidsemester behöver du riktiga skidstrumpor. En riktigt bra skidstrumpa går hela vägen upp till knät och på så sätt undgår du irriterande kanter/övergångar från strumpan som slutar nere i pjäxan. Vi har ett stort sortiment, allt från billiga skidstrumpor ned till 50 kronor per par om du köper tre par, till lyxskidstrumpor i snygga varianter och sköna ylleblandningar till den kräsne skidåkaren, för vilken den bästa utrustningen är det enda som gäller.

Moderna alpina skidstrumpor har flyttat sig långt bort från gamla nordiska raggsockar. Skidstrumpor påminner mer om mjuka sportstrumpor som ska vara mjuka utan att man drunknar i dem. Det är som sagt viktigt att skidstrumporna är ganska långa så att det går upp över pjäxkanten. Många av de visade modellerna är med höger/vänster strumpa, så att du får optimal passform och komfort.

Tvättanvisning till skidstrumpor

Ett litet tips: när du ska tvätta, kan du med fördel tvätta dina skidstrumpor vid minimum 65 grader. Den våta och varma miljön i skidpjäxan ger svamp och bakterier ett tillväxtparadis, att skålla dina skidstrumpor gör att bakterier hålls på ett minimum i dina skidstrumpor. Läs dock alltid tvättanvisningen på förpackningen.

Skidstrumpor till barn hittas i kategorin med skidutrustning till barn

Öppna filter

Markera (klicka på märkena)

Pris (justera nedan)

kr. - kr.

Behöver du hjälp

040 606 08 03

(Stängt / Öppnar torsdag kl. 8.00)

shop@skidresor.com
Du får svar inom 12 timmar
» Det frågar andra mig om
  • Leverans 1-3 vardagar
  • Leverans från 49:- i SE
  • Fri frakt över 1.000:-
  • 14 dagars öppet köp
  • Prisgaranti