Skidkläder och skidutrustning

I vårt sortiment av skidkläder finns något för alla behov och i alla prisklasser. Vi säljer välkända kvalitetsmärken som till exempel Ortovox, Haglöfs, Falke, SWIX och många andra. Vi har sålt skidkläder och skidutrustning på nätet i mer än 10 år och våra nyckelord är ett bra produktsortiment och bra kundservice. Vi har full returrätt och betalningen genomförs säkert med godkända kreditkortlösningar.

Vårt sortiment av skidkläder är stort

Vi säljer skidkläder från prisstarka Kilpi och DIEL som är ganska okända här i Sverige, men naturligtvis säljer vi även märkesvaror som till exempel Smith, Kjus, Helly Hansen, Kari Traa och Montane. Alla varor finns på lager och vi skickar iväg beställningar alla vardagar, så att du snabbt får dina nya skidkläder.

Säkerhetsutrustning - också en specialitet

Vi har de senaste åren byggt upp ett stort sortiment av säkerhetsutrustning till freeride-skidåkning. Du hittar ABS-ryggsäckar, lavinsändare, skyfflar och sonder. Vi säljer Ortovox och Pieps säkerhetsutrustning och ryggsäckar, eftersom vi själva litar på dessa märken och använder oss av dem.

Alltid bra erbjudanden och rea-priser

Vi försöker löpande ha bra erbjudanden till dig. Det kan vara skidkläder från förra årets kollektion, en skidhjälm vi bara har en kvar i en storlek, eller ett restparti varor vi har köpt in till ett bra pris. Titta i "restrea"-kategorin och låt dig frestas.

Populäraste just nu

Behöver du hjälp

040 606 08 03

(Stängt / Öppnar måndag kl. 8.00)

shop@skidresor.com
Du får svar inom 12 timmar
» Det frågar andra mig om
  • Leverans 1-3 vardagar
  • Leverans från 49:- i SE
  • Fri frakt över 1.000:-
  • 14 dagars öppet köp
  • Prisgaranti