Skidkläder och skidutrustning


Mest populära märken

Behöver du hjälp?

Vi är redo till att besvara dina frågor

 040 606 08 03  shop@skidresor.com

Många nöjda kunder

4,8 stjärnor av 5 baserat på 356 omdömen.
    

Populära märken

Hestra
DIEL
Dragon
4F
Oakley
Accezzi
Helly Hansen
POC
2117 of Sweden
Kilpi
Douchebags (Db)
Cairn

Köp nya skidkläder och skidutrustning hos Skidresor.com


Hjärtligt välkommen till Skidresor som är en av Sveriges största skidbutiker online med skidkläder och skidutrustning till hela familjen. Hos oss hittar du alla de skidkläder och skidutrustning, som du och din familj behöver till vinterns skidsemester. Vi har bra service och låga priser, så når du handlar på Skidresors Skidshop, kan du vara säker på att göra bra fynd.

Vi kan skryta med stor erfarenhet och en massa nöjda kunder. Skidresor började driva en online skidbutik år 2008 och sedan dess har vi haft mer än 500.000 kunder som ofta återkommer till butiken.

Hos oss är en bra kundupplevelse viktig och vi går gärna ett par steg längre för att du som kund får en bra upplevelse. Vi har ett team av dedikerade medarbetare som sitter redo i kundservice för att serva dig om du har frågor eller behöver hjälp. Du kan kontakta kundservice på telefonnummer 040-606 08 03 eller via e-post: shop@skidresor.com.


Skidkläder och skidutrustning till skidsemestern


När du ska åka på din nästa skidsemester ska du inte kompromissa med utrustning eller kläder till garderoben. Det är viktigt att ha rätt saker med sig på skidresan och hos Skidresor kan du hitta det du behöver. Vi sätter en stor ära i att erbjuda ett stort och brett sortiment, så vårt sortiment består av produkter för alla smaker.

Hos Skidresor kan du hitta ett av landets största sortiment inom skidkläder och skidutrustning för både män, kvinnor och barn. Här kan du hitta många olika stilarter, som den klassiska och simpla looken i svarta och grå färger. Det är också möjligt att hitta mer färgsprakande och iögonfallande färger så att du skiljer ut dig från mängden och andra skidåkare på pisten.

I vårt sortiment kan du bland annat hitta skidjackor, skidbyxor, skidglasögon, underställ och annan skidutrustning som man behöver ha med sig på skidsemestern. Alla produkter är särskilt utvalda av våra kunniga skidexperter som vet exakt vad som rör sig på marknaden. Här är det samtidigt höga krav om att produkterna i sortimentet ska vara av god kvalitet, ha snygg design, bra material och inte minst suverän komfort.


Populära märken


Hos Skidresor vill vi inte gå på kompromiss med kvaliteten och därför har vi noggrant valt ut märken och samarbetspartners genom att utgå från faktorer som pris och kvalitet. Vi säljer enbart märken som vi kan backa upp till 100 % och vi är stolta över att kunna erbjuda så många starka märken till våra kunder.

I vår butik kan du hitta många av de bästa och mest erkända märkena som gör skidkläder, skidutrustning, regnkläder, ryggsäckar och mycket annat i en fantastisk kvalitet. Här kan du exempelvis hitta populäre skidhandskar från Hestra, moderna regnkläder från Helly Hansen, säkra skidhjälmar från POC och ett jättestort sortiment av skidglasögon från Oakley.

Vi har också ett bra sortiment av lite mindre kända märken där du får mycket för pengarna. I vår butik säljer vi exempelvis Kilpi, Diel, Cairn och 4F som tillverkar kvalitetsprodukter till låga priser. Genom att köpa dessa märken kan du få väldigt mycket skidkläder till nästan inga pengar alls.


REA och bra erbjudanden på skidkläder och skidutrustning


Vi lägger stor vikt på kvaliteten i vårt sortiment, men vi vet också att ingen har lust att betala överpriser för sina produkter. Det är väldigt irriterande att köpa en produkt när man i efterhand hittar varan till ett bättre pris någon annanstans. Därför tycker vi att det är viktigt att vi kan erbjuda de bästa priserna på marknaden så att du hos Skidresor alltid kan göra ett kap på kvalitetsprodukter.

Vi kör löpande med knivvassa erbjudanden på vårt stora sortiment och samtidig erbjuder vi 100 % prisgaranti på allt. På så sätt blir du aldrig lurad när du handlar hos Skidresor. Om du hittar varan billigare hos en av våra konkurrenter, matchar vi priset. Det är din garanti för att alltid göra ett bra köp.

Om du är på jakt efter ordentligt reducerade priser kan du besöka vår rea på billiga skidkläder. Här reducerar vi priset markant på en rad olika spännande produkter där du ofta kan spara upp till 70 %.


Varför handla skidutrustning hos Skidresor?


Det finns många bra anledningar till att köpa sin skidutrustning hos Skidresor. Vi ser oss själva som erfarna skidexperter eftersom vår nätbutik med skidutrustning har existerat i mer än 10 år och under åren har vi haft mer än 200 000 nöjda kunder.

När du handlar hos Skidresor är du i trygga händer. Vi är en danskägd butik som har stort fokus på att ge kunderna en bra köpupplevelse. Vi skulle aldrig komma på tanken att lämna ut personuppgifter och alla betalningar är självklart krypterade och säkra.


100 % Prisgaranti


En av de mycket bra anledningarna till att handla skidkläder och skidutrustning hos Skidresor är naturligtvis vår 100 % prisgaranti där vi matchar priserna från alla våra konkurrenter. Prisgarantin täcker alla produkter i vår skidshop.

Således kan du vara säker på det bästa priset när du handlar hos Skidresor. Vi vill vara den billigaste skidbutiken på marknaden och det är inte bara fina ord som vi säger för att locka till oss kunder. Vi är faktiskt de billigaste när man tänker på vår prisgaranti.


Prisbelönad kundservice


Även om Skidresor är en online skidshop betyder det inte att man inte kan få en lika bra service som i de fysiska butikerna. Vi har ett passionerat team av skidnördar i vår kundservice som uteslutande jobbar för att hjälpa och göra våra kunder nöjda.

Vår kundservice består av ett team unga vuxna som sitter redo vid telefonen och via e-post varje dag för att serva dig. Om du har frågor eller behöver hjälp kan du kontakta dem alla vardagar mellan 8:00 och 15:30.

Ännu en gång är det inte bara säljarprat. Vi har faktiskt vunnit fina priser för vår kundservice och kan med rätta påstå att vi har de bästa skidexperterna anställda för att hjälpa dig. Vi har tidigare vunnit det danska E-handelspriset för bästa E-service och har ytterligare två gånger varit i topp 3.


Snabb leverans


När du handlar i vår online skidbutik går det inte länge förrän du får ditt paket med posten. Vi erbjuder nämligen leverans på 2-4 vardagar och vi skickar paket till dig samma dag om du beställer innan klockan 16:00 måndag till torsdag och klockan 15:00 fredagar.

Dessutom kan du få fri frakt (ombud 49:-) om du beställer för mer än 499 kronor.

Om det mot förmodan skulle visa sig att du ångrar ditt köp av skidutrustning är det lätt för dig att returnera varorna. Du har 14 dagars full returrätt.


Skidresor är inte bara en skidshop


Även om vårt namn, "Skidresor", indikerar att det i butiken säljs skidkläder, skidutrustning och andra produkter som relaterar till skidåkning. Så är det faktiskt inte bara det vi säljer. Nog är vår intension att vara Sveriges ledande skidbutik med det bästa och största sortimentet, men vi säljer även många andra spännande produkter som ligger lite utanför området med snö och skidåkning.

Vi kan exempelvis erbjuda ett av landets största sortiment av olika slags väskor och ryggsäckar. Vi har både stora och små regnkläder, vilket är mycket praktiskt när man bor i Sverige och ofta utsätts för regn.

Oavsett om du är på jakt efter skidutrustning, regnkläder, ryggsäckar, skidkläder för dam önskar vi dig mycket nöje med att shoppa Skidresors Skidshop. Kom ihåg att du alltid är välkommen att kontakta vår vänliga kundservice om du behöver hjälp.

Våra kunder älskar oss
    
Mer än 500.000 kunder sedan 2008.