❄️ Sista minuten-rea: Stora besparingar i alla kategorier ❄️

Om Skidresor.com

På denna sida kan läsa allmän information om Skidresor.com
Vi har delat upp det i följande punkter:
» Historia
» Annonsering
» Press

Historia

Skidresor.com danska vänsida skisport.dk startade år 1998 och drivs i dag av Rasmus Skov som också äger den svenska sidan Skidresor.com. Den danska sidan hade i säsongen 2013/14 mer än 2. miljon besök och det talet växer konstant. I årets största månad besöktes sidan av ca. 250.000 unika användare och svarar till ca. 50 % av alla danska skidresenärer.

Sidan finansieras via de sponsorer och annonser som finns på sidan. Har du lust att annonsera på sidorna kan du läsa mer om annonsering på Skidresor.com här.

Skisport.dk har haft stor succé sedan starten och har blivit omtalade i den danska pressen så som i Jyllands-Posten, Børsen, Politiken, ComputerWorld, Men's Health, Webworld, Dansk Skiårbog samt på åtskilliga ställen på Internet.

5. januari 2005. rekommenderades Skisport.dk i Rabatten på DR1
Skisport.dk framhävdes i Danmarks Radios konsumentprogram som ett bra forum innan skidsemestern. Både begagnat-marknaden (Köp & Sälj), SkidShoppen och auktionerna fick stort beröm och visade hur man kan spara 50 % på ny skidutrustning.

Skisport.dk vinner E-handelspriset 2003 för bästa E-service
Föremålet med E-handelspriset är att främja, synliggöra och visa på god försäljningsetik på internet. E-handelspriset 2003 sätter fokus på de fördelar som kunderna får genom att handla på nätet.

Kategorin "Bästa E-service"
Priset går till ett privat eller offentligt företag, som ger särskilt bra service via internet. Med service menas tjänster där kunden får tydliga fördelar men som inte nödvändigtvis ges direkt över internet. Det kan vara tal om köpsförberedande information, prisjämförelser, information till medborgarna eller finansiell service.

Dommarna sa/skrev:
»Stor lösning, som kan det hela. Integration av all den service som man kan tänka sig när det gäller vintersport. Bättre start på en svart pist får man inte. Involverar också kunderna, så du också får Antons mening om St. Anton!«

Annonsering

Det finns flera möjligheter om du önskar att bli omtalad på skidresor.com.

Banner och sponsorat på Skidresor.com
Vi kan erbjuda annonsering så att du når din målgrupp med maximal effekt. Du har möjlighet för att löpande mäta effekten av din kampanj och följa upp på resultaten. Du kan själv följa med i kampanjresultaten online 24 timmar om dygnet.

För ytterligare information om priser, format, placeringer och liknande kontakta Rasmus Skov på tfn. 040 606 08 03 eller via mejl info@skidresor.com

Bli presenterad på Skidresor.com
På sidorna med resebyråer har du möjlighet för att få en länk till den egen hemsida. Dessutom får ni tillgång till restplatser, katalogservice, prisinknappning, jobbannonser och mycket mera.
För ytterligare information om möjligheter och priser kontakta Skidresor.com ApS på tfn. 040 606 08 03.

Skicka ett mejl till info@skidresor.com om du är intresserad av att få en länk till din resebyrås hemsida.

Presse
Presse

Press

Är du från pressen och önskar information om Skidresor.com eller en kommentar / expertvetande till ett område relaterat till skidsemester (skidresor, utrustning etc.) är du välkommen till att kontakta Rasmus Skov på tfn. 040 606 08 03 eller skicka ett mejl till info@skidresor.com.

Skidresor.com har alltid en bra historia till ditt medie, så saknar du överskriften till din nästa artikel så tveka inte utan kontakta oss.

Önskar du/ditt medium att använda texter eller bilder från skidresor.com kan det bara ske genom skriftlig tillåtelse från Skidresor.com.

Kontakta Rasmus Skov på tfn. 040 606 08 03 eller på info@skidresor.com, om du önskar pressmaterial i form av bilder eller text.

Hitta erbjudanden på skidresor