☔ Rea på regnkläder - Över 200 prissänkta modeller - Spara upp till 63% här

Val Thorens

Val Thorens är den högst belägna skidorten i Europa – byn ligger på 2300 meters höjd. Det garanterar rikligt med snö på en skidsemester.
Väljer man att köpa liftkort till De Tre Dalarna är det möjligt att åka skidor i både Val Thorens och de två andra dalarna, Courchevel och Méribel. I allt är det 600 km pist i De Tre Dalarna som kan utforskas under din skidsemester i Val Thorens.

När man reser till Val Thorens är det ofta även på grund av de fantastiska after-ski-ställena som finns i byn. Det är ett livligt nattliv – och speciellt för unga människor är ortens nattliv tilldragande. Det är dock ett rykte man försöker att sudda ut lite eftersom byn har mer att bjuda på om man väljer att boka en skidresa hit.

Speciellt kan nämnas att man har byggt ett transportband till barnen när de ska transporteras uppför backen – transportbandet är till och med övertäckt så att barnen inte ska frysa under tiden de förflyttas uppför backen.

När det gäller matställen kan nämnas den danska restaurangen Johns samt Oxalys – en restaurang som även Michelin-guiden har fått upp ögonen för.


Skidområdet hänger ihop med städerna/byarna: Brides les Bains, Courchevel, La Tania, Les Menuires, Meribel och St. Martin de Belleville

Skidsemester förslag i Val Thorens

Résidence Le Valset Résidence Le Valset Bil fra 4.039:-/pers.
Hotel Le Val Thorens Hotel Le Val Thorens Bus fra 11.949:-/pers.
Hotel Koh-I Nor Hotel Koh-I Nor Fly fra 22.082:-/pers.
Résidence L'Altineige Résidence L'Altineige Bil fra 3.926:-/pers.
Nollställ   Utökad sökning

Foton och video

Bilder från Skidresor.coms användare och instagram

Användarna om Val Thorens

Här kan du se användarnas betyg för Val Thorens

Skidterräng:
4,55
Liftsystem:
4,38
Afterski:
4,12
Staden/byn:
3,68
Barnvänligt:
3,14
Nybörjarvänligt:
3,71
Prisnivå:
3,14
Off-pist:
4,00
Totala poäng är 3,84 / 5 utifrån 314 recensioner.
Skriv en kommentar