Helene Fischer avslutar säsongen i Ischgl

Helene Fischer avslutar säsongen i Ischgl

Upplev tidernas största tyska pop- och schlagerdrottning ge en stor show på en ”Top of the Mountain concert” i Iscghl den 30/4 2018. Vi förväntar en hejdundrande säsongsavslutning.

Till afterski med Helene Fischer

Det har i år lyckats för Ischgl att locka den tyska superstjärna Helene Fischer till deras framgångsrika säsongsavslutande ”Top of the Mountain concert” den 30/4 2018.
Ischgl håller varje år en öppnings- och avslutnings ”Top of the Mountain concert” i områdets största utomhusarena, Idalp, med plats till 20 000 åskådare. Det är ett evenemang som garanterar högt humör och afterskistämning när det är som bäst. Har du liftkort till området är festligheterna gratis. 

Helene Fischer är i fantastisk toppform, med en titel som årets mest nedladdade sångerska i Tyskland. Hon har 12 miljoner sålda album och under de senaste tio åren har hon figurerat non-stop på de tyska hitlistorna med sånger som ”Herzbeben“, ”Ich will immer wieder ... dieses Fieber spür’n“ och ”Atemlos durch die Nacht“.

Helene Fischer är känd för att sopa undan benen på sin publik och med denna fantastiska setup i Iscghl är det stora chans att hon gör det igen kl. 13 den 30/4 2018. Det är den perfekta cocktailen för den som älskar solig vårskidåkning, festlig afterski och tysk pop- och schlagermusik.


Ischgl har under åren lockat till sig namn som Robbie Williams, Mariah Carey etc.

På skidor i Ischgl

Skidområdet Silvretta Arena i Ischgl har mer än 40 liftar och 238 välpreparerade pistkilometer som länkar ihop området med Schweiz. Det är möjligt att hitta skidåkning i upp till 2 900 meters höjd. Området håller öppet från den 23/11 2017 till den 1/5 2018 och bjuder på moderna liftar, underhållande afterski och bra skidåkning.

Är du galen i Helene Fischer, älskar du underhållande afterski och föredrar skidåkning i solen så är en skidresa till Ischgl i slutet av säsongen ett helt perfekt val.

Publicerad av: Johanne Holmbjerg Bangsgaard

Resebyråer till Ischgl
Fakta om Ischgl
Skidområdet: 1400-2872 m.ö.h
Staden/byn: 1400 m.ö.h

66 pister i allt
14 stk.
40 stk.
12 stk.

Lifter: 44 stk. / 88.900 pers/time

Släpliftar: 13
Sittliftar: 25
Kabinliftar: 5

Mer om skidresor till Ischgl

Hitta erbjudanden på skidresor