Muse ska spela 2300 meter över havets yta i Ischgl

Muse ska spela 2300 meter över havets yta i Ischgl

Skidsäsongen är absolut inte slut än! I år har det brittiska rockbandet Muse fått äran att avsluta säsongen i Ischgl, till Top of The Mountain-konserten som lockar runt 20 000 åskådare.

Varje år har Ischgl Top of the Mountain-konserter. Det hålls en säsong-öppnare och en säsongsavslutare och i år har Muse fått äran att avsluta skidsäsongen i Ischl, en skidsäsong som The Beach Boys öppnade den 28 november. Tidigare har stora namn som Robbie Williams, Elton John, Mariah Carey och många andra musiker antingen invigt eller stängt festen i höjderna, omringade av 20 0000 åskådare.

©TVB Paznaun-Ischgl
Stämningen är i topp hela dagen och när först mörkret faller på levererar Muse en fantastisk scenshow.
Det brittiska bandet Muse, som myligen vann en grammy för deras senaste album "Droner", spelar den 30 april till festivalen. En festival som garanterar god stämning och glatt humör. Är du i Ischgl det datumet så är det gratis för dig att komma med, bara du har köpt liftkort.

Än är det massor av skiddagar

Ischgl avslutar först säsongen den 30 april, det betyder alltså att än är det massor av skiddagar kvar. Många svenskar tänker att skidsäsongen snart är på väg att sluta när påsken närmar sig. Men eftersom påsken infaller tidigt i år, så kan man luras lite och på många ställen kan man åka skidor till mitten av maj. Så du ska inte vara orolig för att åka skidor i slutet på säsongen.
©Hans-Peter van Velthoven
Det ska nog bli fullt ös på Top of the Mountain när de tre grabbarna ger järnet på scenen.

Mer än 20 miljoner sålda album världen över

Muse har sedan 1994 gett järnet på den internationella scenen och fick deras stora genombrott med deras tredje album "Absolution" i 2003. Sedan dess har de varit huvudnamnen på många festivaler världen över, där människor alltid flockas för att lyssna till dem. Bandet har samtidig haft lätt att fylla de stora konserthallarna vilket självklart beror på de tre grabbarnas fantastiska scenshow. Som bland annat har gjort att de under åren har vunnit stora priser till Brit Award, MTV Music Awards, Q Awards och nyligen blev det till en grammy.

Älskar du skidåkning i solen och bra rockmusik, så titta förbi Ischgl, där du kan få fin skidåkning upp till 2900 meters höjd. Du får 238 välpreparerade pister, moderna liftar och fantastisk underhållning.

Muse spelade förra året (2015) på Orange Scen på Roskildefestivalen

Läs mer om skidsemester i Ischgl här

Publicerad av: Rasmus Skov

Resebyråer till Ischgl
Fakta om Ischgl
Skidområdet: 1400-2872 m.ö.h
Staden/byn: 1400 m.ö.h

66 pister i allt
14 stk.
40 stk.
12 stk.

Lifter: 44 stk. / 88.900 pers/time

Släpliftar: 13
Sittliftar: 25
Kabinliftar: 5

Mer om skidresor till Ischgl

Hitta erbjudanden på skidresor