Skidsemester i Châtel (Frankrike)

Resebyråer till Châtel: Sunweb

Portes du Soleil är ett av världens största skidområden. Här finns bland annat orten Châtel, som är ett stort område med många möjligheter för skid- och snowboardentusiaster.Både i den charmiga byn och på pisterna är det liv och rörelse och en idyllisk stämning. Här finns en fin utsikt, både när man åker skidor och när man rastar på någon av de många restaurangerna.Massor av aktiviteter för barnen i ChâtelI Châtel finns åtskilliga aktiviteter för barn. Det finns till exempel ett dagis som inte bara är ett uppehållsställe utan som även underhåller barnen med gymnastik, matlagning, ”snögubbsbyggeri”och mycket mer. I högsäsongen är der festivaler, shower och workshops som hela... Läs mer.

Pistkarta
Webbkameror
Snörapporter och väder
Resebyråer

Fakta om Châtel
Skidområdet: 1100-2200 m.ö.h
Staden/byn: 1100 m.ö.h

49 Pister i allt
11 km grön
17 km blå
16 km röd
5 km svart

Lifter: 45 stk.

Släpliftar: 30
Sittliftar: 13
Kabinliftar: 2
Mer information om Châtel under bannern
Portes du Soleil är ett av världens största skidområden. Här finns bland annat orten Châtel, som är ett stort område med många möjligheter för skid- och snowboardentusiaster.

Både i den charmiga byn och på pisterna är det liv och rörelse och en idyllisk stämning. Här finns en fin utsikt, både när man åker skidor och när man rastar på någon av de många restaurangerna.

Massor av aktiviteter för barnen i Châtel

I Châtel finns åtskilliga aktiviteter för barn. Det finns till exempel ett dagis som inte bara är ett uppehållsställe utan som även underhåller barnen med gymnastik, matlagning, ”snögubbsbyggeri”
och mycket mer. I högsäsongen är der festivaler, shower och workshops som hela familjen kan deltaga i.

Châtel Snow Park

Châtel Snow Park bjuder bland annat på rails, kickers och slide boxes som både nybörjare och erfarna freestylare kan roa sig på, medan de underhålls av parkens ”sound system”.

Få tillgång till Avoriaz med liftkortet

Har man köpt liftkort till Châtel har man också tillgång till andra områden i Portes du Soleil - i allt 130 pistkilometer.

Utvalda skidresor från Châtel

Sök efter skidresa

Aparthotel Le Panoramic

Aparthotel Le Panoramic har ett utmärkt läge i centrala Châtel med de röda backarna och skidliften Super Châtel i närheten. Hotellet har fått sitt namn från den vackra panoramautsikten över dalen. Lägenheterna är rymliga och lämpar sig för stora familjer eller små grupper av vänner. Alla lägenheter har en fin balkong. Teamet på Le Panoramic ser till att du får en oförglömlig vintersemester! Med en drink i handen kan du diskutera dagens äventyr eller planerna för de kommande dagarna Läs mer

Bilder och video från Châtel


Användaromdömen om Châtel

Det finns inte tillräckligt många recensioner för att visa ett tillförlitligt betyg.

Mer information om Châtel under bannern

Snörapporter och väder

Torsdag
Sol og klart vejr
Sol og klart vejr
15ºC
9ºC
17,7 mm
1,6 m/s
nord-nordøst
Fredag
Delvist skyet
Delvist skyet
17ºC
7ºC
0,0 mm
1,4 m/s
nord-nordvest
Lørdag
Kraftig regn
Kraftig regn
12ºC
7ºC
2,7 mm
1,0 m/s
nordvest
Søndag
Regn
Regn
15ºC
7ºC
4,5 mm
1,4 m/s
nord

Karta över Châtel

Blå nålar visar hotell - lägenheter - stugor och andra boenden i Châtel. Klicka på nålarna för mer info. .

Hitta erbjudanden på skidresor