Courmayeur

Hitta skidresor till Courmayeur här: Active Ski Travel

Courmayeur är en italiensk stad som ligger vid foten av Mont Blanc i den nordvästliga hörnan av Italien. Skidområdet bjuder på i allt 36 km pist med utsikt över Mont Blanc-bergskedjan.

Skidsemester med massor av vacker natur

Din skidsemester i Courmayeur kommer ta dig till ett område där skidmöjligheterna inte är mycket mer än tillräckliga. Atmosfären och naturen är ett stort plus och är också med till att göra Courmayeur till en av Europas mest populära orter när det gäller skidsemestrar.

Längdskidåkning och heliskiing är enastående i Courmayeur

Skidorten passar bra till heliskiing och urvalet av röda pister är stort. Dessutom kan längdskidåkare uppleva en enastående natur med bland annat utsikten över Mont Blanc-bergskedjan.

Användarna om Courmayeur

Det finns inte tillräckligt många röster för att visa ett trovärdigt betyg
 

Disneyland för vuxna | Skrivit den 18/11 2019

Oprettet af Peter

Inte störst och inte högst, men en oslagbar kombination av fantastisk skidåkning i alla typer av alpin miljö och lyxig by med fantastiska restauranger längs Via Roma, bara 1,5 timmes körning från Genève.
Skriv en kommentar

Vi har tyvärr ingen karta över Courmayeur än. Du kan se en karta över hela Italien här

Vart hittar jag den bästa skidresan till Courmayeur?

Hos Skidresor.com samlar vi alla skidresor från de bästa svenska resebyråer. Därför hittar du det största utbud av skidresor till Courmayeur hos oss. Klicka här för att hitta din skidresa ⇒

Vart hittar jag pistkarta och webcams över Courmayeur?

Om du ska på skidsemester till Courmayeur är det en god idé att ha ett bra överblick över området med en pistkarta. Hitta pistkarta för Courmayeur här. Om du vill veta hur det ser ut i Courmayeur just nu kan du följa våra live webcams Hitta webcams här ⇒