❄️ Sista minuten-rea: Stora besparingar i alla kategorier ❄️

Sök efter skidresa


Folgarida

Hotel Caminetto

Hotel Caminetto , Folgarida

Bara 100 meter från skidliften och omgiven av imponerande Dolomiterna, hittar du det autentiska Hotel Caminetto. Alla rum är smakfullt inredda och utrustade med ett modernt badrum. Du kan återhämta dig helt efter en lång dag i pisten i den fina wellness-avdelningen. Här hittar du bland annat en bastu, turkiskt ångbad och en bubbelpool!

24/03 2023
5 skiddagar
Kör-själv
2-personersrum typ A
Inkl. liftkort 4 dagar
SEK 4.999
per person vid 2 pers.

Hotel Alaska

Hotel Alaska , Folgarida

Hotel Alaska är ett utmärkt hotell med ett bra läge precis vid pisterna samt inom bekvämt gångavstånd från liften. Här hittar du modernt möblerade rum med balkong.På eftermiddagen och på kvällen finns det möjlighet för barnen att träffa nya kamrater i barnklubben. Du kan även besöka hotellets wellness-avdelning där du kan koppla av i bastun eller boka massage (kostar extra). Vistelsen inkluderar halvpension, vilket innebär att både frukost och middag ingår i semestern.

25/03 2023
5 skiddagar
Kör-själv
2-personersrum comfort
Inkl. liftkort 4 dagar
SEK 4.809
per person vid 2 pers.

Hotel Luna

Hotel Luna, Folgarida

Hotel Luna är ett lyxigt wellness hotell med ett mycket centralt läge i Folgarida och bara 250 meter från skidliften. Rummen är rymliga, moderna, ljusa och har en minibar, TV och ett trevligt badrum . Dessutom har alla rum balkong med fantastisk utsikt över Trentino området.På eftermiddagen kan du njuta av en välförtjänt drink i den trendiga lobbybaren eller koppla av i hotellets spa. Ta några avkopplande varv i den vackra uppvärmda inomhuspoolen och koppla av i jacuzzin, bubbelpoolen  eller Läs mer

25/03 2023
8 skiddagar
Kör-själv
2-personersrum lyxtyp
Inkl. liftkort 6 dagar
SEK 7.929
per person vid 2 pers.

Hitta erbjudanden på skidresor