Fjälkonferens och Stöten i Sälen i nytt samarbete

Fjälkonferens och Stöten i Sälen i nytt samarbete

Ett nytt och spännande projekt ser dagens ljus i den svenska fjällvärlden.

Online: 29/08 2011

Efter att under en tid ha diskuterat ett närmare samarbete har Fjällkonferens och Stöten i Sälen tecknat ett ömsesidigt samarbetsavtal.

– Det kommer att bli en satsning med flera vinnare, framför allt de tillresande företagsgästerna, säger Niklas Wahlström, grundare och VD på Fjällkonferens.

Fjällkonferens startades av Niklas Wahlström 1999 med målsättningen att kunna erbjuda marknadens vassaste utbud av konferensmöjligheter i den svenska fjällvärlden. Under dessa år har Fjällkonferens haft över 3000 grupper varav ca 70 % har genomförts i Sälen-området.

– Att konferera i fjällen är för många företag en självklarhet då friskvård blir en mer och mer integrerad del av företagandet, säger Niklas Wahlström. Vi har en stark tro på en fortsatt kraftig utveckling av efterfrågan på konferenser i fjällen.

Stöten i Sälen är sedan många år ett av fjällvärldens ledande resmål för fjällkonferenser.

– Även om vi historiskt varit framgångsrika på konferensmarknaden, är vi övertygade om att samarbetet med Fjällkonferens kommer att vara gynnsamt för alla parter i och med att företagen nu erbjuds mervärden till konferensen som vi tidigare inte kunnat erbjuda, säger Jens P. Stenseth, Vd Stöten i Sälen.

– Vi kommer även framgent att själva sälja in enklare företagsgrupper och skolklasser och är övertygade om att vår satsning kommer att ge fler företag möjligheten att frekventera vad vi själva kallar det bästa alternativet för fjällkonferens.

Fr.o.m. v.35 drar samarbetet igång med att Stötens förfrågningar tas om hand av oss på Fjällkonferens, som i och med detta samarbete stärker vår position ytterligare som Sveriges ledande arrangör av möten & konferenser i fjällvärlden avslutar Niklas Wahlström.


Fjälkonferens och Stöten i Sälen i nytt samarbete - Billede 853

Publicerad av:

Hitta erbjudanden på skidresor

Gå til toppen