Flyg direkt från Skellefteå & Umeå till Alperna

Flyg direkt från Skellefteå & Umeå till Alperna

Inför vintersäsongen 2017/2018 kan presentera resebyrå två nya flygrutter till Alperna. De är nu en av få skidresebyråer som erbjuder paketresor till Alperna med direktflyg från Skellefteå och Umeå.

I de tidiga veckorna på säsongen kommer det att avgå flyg lördag till lördag från både Skellefteå och Umeå ner till Innsbruck. Rent precist, i veckorna 2, 3 och 4 går det direktflyg från Skellefteå och i veckorna 5 och 6 från Umeå ner till Alperna.

“Sverige är ett långt land, och vi har länge velat erbjuda våra gäster en paketresa med direktflyg till Alperna oavsett om de bor i södra, mellersta eller norra Sverige.” säger Frederik Johnsen säljansvarig för Slopetrotter Skitours.

Därför kan nu också alpentusiaster från norra Sverige flyga till Innsbruck på under 4 timmar och komma ner till destinationer såsom; Canazei, Livigno, Passo Tonale, Ponte di-legno, St. Anton, Sölden och Ischgl. Det betyder att det aldrig har varit lättare för dem som bor i nordliga Sverige att snabbt och enkelt komma iväg på en skidsemester till Alperna.

Publicerad av: Rasmus Skov

Hitta erbjudanden på skidresor

Gå til toppen