I dag drar skidorten Stöten i Sälen igång säsongen

I dag drar skidorten Stöten i Sälen igång säsongen

Storslagen eldshow, spännande hoppuppvisningar och ett skidtorg fyllt av aktiviteter. Backar och liftar öppnar, sen väntar en fartfylld invigningshelg.

Online: 15/12 2011

Snön är på plats och Stöten i Sälen står nu rustade för en ny säsong. I år presenteras det utökade öppettider i utvalda backar, första etappen av stugbyn Pistbyn står klar och nya brödboden erbjuder nybakat dagarna igenom.
Under öppningshelgen blir det storslagen eldshow med gycklargruppen Trix och under fredagen invigningstalar VD Jens Stenseth traditionsenligt.

- Efter att ha upplevt den varmaste hösten i mannaminne är det en obeskrivlig känsla att vintern med kyla och det ”vita guldet” nu äntligen kommit till fjällen. Om jag bodde längre söderut skulle jag inte våga tro på en tredje vit vinter utan se till att boka en vecka i fjällen medan det ännu finns plats! säger Jens Stenseth, VD Stöten i Sälen.

Under helgen erbjuds även skidtester, after ski med bandet På G och en spännande hoppuppvisning av Malungs freeride gymnasie. Välkommen i snön!


I dag drar skidorten Stöten i Sälen igång säsongen - Billede 961

Publicerad av:

Hitta erbjudanden på skidresor

Gå til toppen