Katy Perry öppnar skidbackarna i Ischgl

Katy Perry öppnar skidbackarna i Ischgl

Traditionen trogen är det en av popmusikens absoluta tungviktare som klipper det röda bandet för årets säsong på den österrikiska skidorten Ischgl. I år är det den supercoola Katy Perry som står på

Online: 23/11 2009

Traditionen trogen är det en av popmusikens absoluta tungviktare som klipper det röda bandet för årets säsong på den österrikiska skidorten Ischgl. I år är det den supercoola Katy Perry som står på scenen vid öppningen.



På den österrikiska skidorten Ischgl är det Katy Perry som den 28 november står på scenen till den traditionella öppningen av skidområdet.



Enda Katy-konserten i Europa i 2009

Är du ett hängivet Katy-fan bör du överväga om du inte ska på skidsemester i år. En snabb titt på Katys hemsida visar nämligen att det är hennes enda konsert i Europa under hösten. Konserten förväntas också att dra till sig otaliga gäster från in- och utland.



Känd för de stora Open-Airkonserterna

Ischgl är känd för sina stora arrangemang med gratis Open-Airkonserter där världskända artister kommer och spelar både i början och slutet av skidsäsongen.



Tidigare har bland annat Sir Elton John, Tina Turner, Diana Ross, Jon Bon Jovi, Bob Dylan, Rod Stewart, Sting och många fler internationella kändisar stått på scenen vid Open-Airkonserterna.


Katy Perry öppnar skidbackarna i Ischgl  - Billede 430

Publicerad av:

Hitta erbjudanden på skidresor

Gå til toppen