Nytt hotell i Cervinia - Hotel Marmore

Nytt hotell i Cervinia - Hotel Marmore


Den 23:e december 2017 slår STS Alpresor upp dörrarna till vårt helt nya hotell i Cervinia. Hotellet är nybyggt och har ett perfekt läge mitt på huvudgatan.

Rummen på Marmore är av högsta klass med påkostade materialval i rustik Aosta-stil med sköna kvalitetssängar i alla rum. För att garantera sovkvalitén erbjuder hotellet också en "kuddmeny" så att du som gäst skall sova extra gott. De flesta rummen har egen balkong med utsikt över de imponerande Matterhorn och Monterosa massiven (4000 m ö h ).

Alla badrum är inredda i exklusiv marmor och vacker keramik och har alla bekvämligheter. Hotellet har många olika rumstyper med flexibla rumsindelningar vilket gör att det passar alla typer av resesällskap. Hotellet är också lämpat för konferensgrupper upp till 25 personer.

I den trevliga och välsorterade hotellbaren kan du efter en dag i skidbacken avnjuta en kall Peroni tillsammans med lokala charketurier, eller varför inte en Aperol?

Mysiga "Ristorante Angelo" serverar vällagde rätter ur det Italienska köket och vinlistan innehåller många lokala viner från Piemonte och Aosta. För den som vill ha något enklare rekommenderar vi de läckra stenugnsbakade pizzorna.

Välkommen till nya Hotell Marmore

Publicerad av:

Hitta erbjudanden på skidresor

Gå til toppen