Säsongskortet får fler mervärden

För att premiera de trognaste stamgästerna kommer säsongskortet nu att fyllas med en mängd erbjudanden, mervärden och rabatter.

Online: 21/12 2009

För att premiera de trognaste stamgästerna kommer säsongskortet nu att fyllas med en mängd erbjudanden, mervärden och rabatter.



Säsongskortsinnehavarna kommer bland annat ges förmånliga rabatter på skid- och cykelhyra, skidservice, skidlektioner samt på konfektyr i våra sportshoper. De kommer även att kunna ta del av unika aktiviteter som tas fram löpande under året.



Nytt skidabonnemang för trogna stamgäster

Innehavare av säsongs-skipass får denna vinter chans att teckna ett unikt skidabonnemang på Skistarshop i Åre. Genom skidabonnemanget som finns i två varianter, medel och avancerad, får abonnenten tillgång till hela Skistarshops skidsortiment och kan byta skidor när som helst; varje dag, varje vecka eller några gånger per säsong. Pistracer på förmiddagen och bred carving på eftermiddagen… I abonnemanget ingår service och försäkring.


Gratis barnpassning

Förra årets nyhet för de allra minsta, Snöflingeklubben i Björnen, fortsätter i samma anda och konceptet utvecklas nu med gratis barnpassning när mamma eller pappa bokar skidskola.




Fogo: Jonas Kullman

Publicerad av:

Hitta erbjudanden på skidresor

Gå til toppen