Slopestar är en ny stjärna i skidresebranschen

Slopestar är en ny stjärna i skidresebranschen

Slopestar är en ny skidesebyrå som specialiserat sig på skidresor till Alperna! De erbjuder skidresor till Italien, Österrike och Frankrike från och med skidsäsongen 2021/2022!  



Veteraner i skidbranschen  
Även fast Slopestar är en ny resebyrå, så är de veteraner i branschen. Slopestar har nämligen startats av bland annat de som startade Slopetrotter. Vilket betyder att Slopestar har över 10 års erfarenhet av att arrangera skidresor till Alperna.   

Personlig service och trygghet i fokus 
Ett av Slopestars slagord är personlig service. I en tid som ständigt digitaliseras, är det viktigt att inte glömma bort vikten av att ha en personlig kontakt till sina gäster.  

Dessutom har pandemin visat oss hur mycket personlig service kan påverka tryggheten. För med personlig service blir du alltid väl omhändertagen på din semester, oavsett vad som händer.  
 
Idag är det viktigare än någonsin att kunna erbjuda personlig service till alla våra gäster så att de kan känna sig trygga på sin skidresa till Alperna i alla lägen.” säger Christian Kerstens från Slopestar.  

Skidresor till fasta låga priser 
Dessutom menar Slopestar att personlig service och låga priser går hand i hand. Därför erbjuder skidresebyrån prisgaranti så att du kan vara säker på att du kan få marknadens billigaste skidresor hos Slopestar. 

Slopestar är en skidresebyrå av skidåkare för skidåkare med gästen i fokus som ser fram emot att kunna erbjuda dig billiga skidresor till Alperna!  

Publicerad av:

Hitta erbjudanden på skidresor

Gå til toppen