Storsatsning på barnfamiljer och rekordmånga bokningar redan nu för Branäs

Storsatsning på barnfamiljer och rekordmånga bokningar redan nu för Branäs

Att Branäs satsar på barnfamiljer är ingen nyhet. Men årets nyheter verkar ha satt snurr på bokningarna i Branäs. Gästerna verkar gilla att alla barnaktiviteter ingår i liftkortet och den nya sittl

Online: 07/09 2011

- Vi slår rekord i år igen! Vår hemsida har tre gånger så många besökare och bokningarna rullar in. Mest ökar bokningarna för julen där vi redan har bokat tre gånger så bra mot i fjol, berättar Anders Kjällström, VD på Branäs Fritidscenter AB.

Branäs gör som vanligt stora investeringar i anläggningen och naturligtvis är det barnfamiljerna som ligger i fokus och speciellt i Branäs by. 20 miljoner kronor investeras i år på en sittlift, nytt infocenter och ny sportshop. Utöver det förändras det en hel del för gästerna. Liftkort skall vara lika med inträde. Alla barnaktiviteter som Björnidet (barnpassning), Björnbusecupen och barnens show ingår i år. I Branäs by kommer även det nya minitåget att skjutsa skidtrötta barn mellan boende och backar.

Du kommer även att få en bättre upplevelse när du skall hyr utrustning i Branäs. Väljer du att hyra ett alpinpaket ingår det att du kan byta fritt mellan skidor, snowboard, telemark och blades. Det ger gästen en bättre och mer varierad semester.

-Vi tror att det är en stor fördel att vi gör dessa förändringar. Som förälder vill man inte behöva neka sitt barn att delta i aktiviteter för att det kostar pengar, det bidrar också till att det blir ännu enklare att vara gäst hos oss. Att få byta mellan t.ex. skidor och snowboard är något som jag själv skulle vilja göra när jag är på skidsemester. Inte heller här behöver man förklara för barnen att de måste välja det ena eller det andra. Jag tror att det är skäl till att Branäs bokar så bra i år, reflekterar Anders.

I övrigt förbättras skidområdet. Snowparken flyttas till Södra området och gamla parken blir en Funpark för hela familjen. Här kan både vuxna och barn tävla mot varandra i parallellslalom, åka i gupp, hoppa i big air bagen och åka rails. Snowparken blir som vanligt uppbyggd med hopp i olika svårighetsgrader, terrängvågor och rails.

Vindskyddet vid gondolen på toppen förlängs. Allt för att säkra driften vid oväder.


Storsatsning på barnfamiljer och rekordmånga bokningar redan nu för Branäs - Billede 858

Publicerad av:

Hitta erbjudanden på skidresor

Gå til toppen