Svenska skidområden rustar upp – också utanför pisterna

Svenska skidområden rustar upp – också utanför pisterna

Nya flygrutter, nya liftar, nya pister, nya hotell, nya upplevelsescentrum och ännu bättre service. Det är bara några av de nya tilltagen som ska ge skidgästerna en ännu bättre upplevelse denna vin

Online: 10/12 2009

Nya flygrutter, nya liftar, nya pister, nya hotell, nya upplevelsescentrum och ännu bättre service. Det är bara några av de nya tilltagen som ska ge skidgästerna en ännu bättre upplevelse denna vinter.



Att ta skidsemestern i Sverige är inte fel i dessa dager eftersom man har förbättrat produkten skidsemester i Sverige på en rad punkter.



- Återigen i år ser vi att de svenska skidområden rustar upp. Och det är inte bara klassiska områden som Sälen, Idre Fjäll och Åre som återigen i år har gett områdena ett markant lyft. Även Kläppen, Funädalen och Lofsdalen följer efter trenden, berättar Niels Mouritsen, direktör för VisitSweden i Danmark,



Mer än skidåkning

I Sverige vet man att skidsemester också handlar om tiden utanför pisterna. Därför har en rad av de nya tilltagen man ser runt om i det svenska vinterlandskapet, också fokus på den tid av semestern där du inte åker skidor.



- I år öppnar till exempel det största badlandet som finns på en nordisk vinterdestination i Sälen. Här kan man bland mycket annat surfa i en vågbassäng inomhus, liksom ett stort spa ger möjlighet för att ge sina ömma skidben en tillträngd vila, säger Niels Mouritzen, som pekar på att det är en generell tendens, att de svenska skidområdena erbjuder sina gäster massor av aktiviteter utanför pisterna.


Svenska skidområden rustar upp – också utanför pisterna - Billede 431

Publicerad av:

Hitta erbjudanden på skidresor

Gå til toppen