Val Thorens är känd för snögaranti

Val Thorens är känd för snögaranti

Traditionellt sett är Val Thorens känd för att det är snögaranti från november till maj på grund av skidortens höga belägenhet. Det gör också att Val Thorens är en av de mest besökta skidorterna bl

Online: 15/01 2011

Orten har bra skidterräng med massor av bra pister till både nybörjaren och den mer vana skidåkaren. Liftsytemet är särdeles rymligt – och kan ta helt upp till 58 000 personer per timme bara i Val Thorens. Dessutom finns de övriga dalarna där man har möjlighet för att röra sig i.

Dessutom bjuder Val Thorens också på bra tillfällen för offpist-skidåkning med bl.a. Lac du Lou, Maurienne, Pierre Lory som möjligheter.

Något helt nytt i Val Thorens är humörgarantin. Du kanske redan har hört om det nya Coca Cola-skidhotellet som har öppnat. Det är helt enkelt tal om ett helt hotell med Coca Cola-inredning. Bl.a. minibarer med Coca Cola-produkter, Ski Clinic med Nicolai Vand (Dansk mästare i freestyle-skidåkning), DJ-set samt konserter, modeshower, kulinariska upplevelser, test av den nyaste skidutrustningen och mycket annat.

Till att säkra humöret har de till och med anställt en så kallad ”happy manager”, som ska se till att alla gästerna är glada. På det sättet har man nu från Coca Colas sida säkrat humörgarantin i ett område där snögarantin redan existerar.


Val Thorens är känd för snögaranti - Billede 701

Publicerad av:

Hitta erbjudanden på skidresor

Gå til toppen