Skidsemester i Brixen im Thale

Brixen im Thale (Österrike)

Resebyråer till Brixen im Thale: Snowtrex

I de tyrolska Alperna hittar du Brixen im Thale, som är en alpby i Brixental. På din skidsemester i Brixen im Thale kan du se fram emot många bra pister eftersom byn ligger mellan bergskedjorna Hohe Salve och Wilden Kaiser och är en del av skidområdet Ski Welt.

Skidområdena runt Brixen Im ThaleEn skidsemester i Brixen im Thale passar bäst till nybörjare, lite mer vana skidåkare och snowboardåkare, men är du på jakt efter svarta pister, så är ca. 10 % av pisterna svarta. I området hittar du i allt 122 pister, det ger dig hela 250 pistkilometer att åka på. Om detta inte är tillräckligt så är det möjligt... Läs mer.

Pistkarta
Webbkameror
Snörapporter och väder
Resebyråer

Fakta om Brixen im Thale
Skidområdet: 800-1926 m.ö.h
Staden/byn: 800 m.ö.h

250 pister i allt
108 km blå
120 km röd
22 km svart

Lifter: 94 stk.

Släpliftar: 43
Sittliftar: 38
Kabinliftar: 12
I de tyrolska Alperna hittar du Brixen im Thale, som är en alpby i Brixental. På din skidsemester i Brixen im Thale kan du se fram emot många bra pister eftersom byn ligger mellan bergskedjorna Hohe Salve och Wilden Kaiser och är en del av skidområdet Ski Welt.

Skidområdena runt Brixen Im Thale

En skidsemester i Brixen im Thale passar bäst till nybörjare, lite mer vana skidåkare och snowboardåkare, men är du på jakt efter svarta pister, så är ca. 10 % av pisterna svarta. I området hittar du i allt 122 pister, det ger dig hela 250 pistkilometer att åka på. Om detta inte är tillräckligt så är det möjligt att uppgradera till Kitzbüheler Alpen AllStarCard och få tillgång till 1 085 pistkilometer.

Det är heller ingen anledning att oroa sig för snöbrist på din skidsemester i Brixen im Thale, eftersom 70 % av skidområdet täcks av snökanoner.

I skidområdet finns det mycket att välja mellan när det gäller barer och restauranger eftersom det finns inte mindre än 70 stycken.

Utvalda skidresor från Brixen im Thale

Sök efter skidresa

Appartementhaus Christine

Det rustika 3-stjärniga lägenhetshuset Christine ligger i utkanten av Brixen im Thale. Centrum och shoppingmöjligheter ligger ca 1 km bort och närmaste skidbusshållplats ligger ca 100 m bort. Ingången till SkiWelt Wilder Kaiser Brixental skidområde kan nås till fots efter ca 1,5 km och den snötäckta Kandleralm-dalnedfarten tar dig tillbaka till boendet efter en händelserik skiddag, förutsatt att det finns tillräckligt med snö. Bekvämligheter Till boendets allmänna bekvämligheter hör Wi-Fi, barnlekrum, ski- och pjäxrum och kostnadsfria parkeringsplatser (i mån Läs mer

Remind Apartments Brixen

De komfortabla Remind Apartments Brixen ligger i centrum av Brixen im Thale. Skidbusshållplatsen ligger precis utanför dörren. Skidområdet SkiWelt Wilder Kaiser - Brixental ligger cirka 800 meter bort (bergbanan Hochbrixen), nästa längdskidspår nås efter ca 1 km och en rodelbana ligger ca 500 meter bort. Bekvämligheter Till det välskötta husets allmänna bekvämligheter hör reception, Wi-Fi, hiss och en skidkällare. Parkeringsplatser och en parkeringsgarage kan användas gratis (i mån av tillgång). En laddningsstation för elbilar finns mot avgift. Måltider Utan måltider Läs mer

Das Resort Brixen

Komfortabla Resort Brixen ligger precis vid dalnedfarten, och ca 100 meter från liften Schusterbühel. Vid goda snöförhållanden kan man åka skidor fram till anläggningen, och närmsta skidbusshållplats ligger knappt 100 meter bort. Brixen im Thales centrum ligger ca 1 km bort. Till Resort Brixens bekvämligheter hör reception, Wi-Fi, lekrum, restaurang, bar och kiosk. Parkeringsplatser finns, i mån av plats, till kostnadsfritt förfogande. Det finns också en laddningsstation för elbilar, som kan användas mot avgift. Wellnessområdet med t.ex. simhall och Läs mer

Bilder och video från Brixen im Thale


Användaromdömen om Brixen im Thale

Skidterräng
4,67
Liftsystem
4,67
Afterski
3,33
Staden
3,67
Barnvänlig
3,00
Nybörjarvänlig
4,00
Prisnivå
3,00
Offpist
3,00
Brixen im Thale har en totalpoäng på 3,67 stjärnor av 5. Baserat på 3 recensioner.

Snörapporter och väder

Fredag
Let skyet
Let skyet
23ºC
22ºC
0,0 mm
2,6 m/s
nordvest
Lørdag
Delvist skyet
Delvist skyet
18ºC
13ºC
0,6 mm
2,3 m/s
nord-nordvest
Søndag
Sol og klart vejr
Sol og klart vejr
22ºC
10ºC
0,0 mm
1,7 m/s
nordvest
Mandag
Delvist skyet
Delvist skyet
25ºC
7ºC
0,0 mm
1,1 m/s
nord-nordvest

Artiklar om skidresor till Brixen im Thale

Världens snabbaste sittlift byggs till vintern 2015/16


Karta över Brixen im Thale

Blå nålar visar hotell - lägenheter - stugor och andra boenden i Brixen im Thale. Klicka på nålarna för mer info. .

Hitta erbjudanden på skidresor

Gå til toppen