Skidsemester i Ellmau (Österrike)

Resebyråer till Ellmau: Snowtrex

Precis vid foten av Wilden Kaiser ligger Ellmau med sin trevliga atmosfär. Byn är barnvänlig och har allt från semesterlägenheter, familjedrivna pensionat till förstklassiga hotell.

Skidområdet Skiwelt Wilder KaiserSkidterrängen vid Ellmau är en del av Skiwelt Wilder Kaiser, som är bland Österrikes största sammanhängande skidområden. Läs mer om skidområdet i beskrivningarna av de andra byarna/samhällena som är en del av området.... Läs mer.

Pistkarta
Webbkameror
Snörapporter och väder
Resebyråer

Fakta om Ellmau
Skidområdet: 621-1829 m.ö.h
Staden/byn: 820 m.ö.h

250 pister i allt
108 km blå
120 km röd
22 km svart

Lifter: 92 stk. / 111.500 pers/time

Släpliftar: 44
Tåg: 2
Sittliftar: 38
Kabinliftar: 9
Precis vid foten av Wilden Kaiser ligger Ellmau med sin trevliga atmosfär. Byn är barnvänlig och har allt från semesterlägenheter, familjedrivna pensionat till förstklassiga hotell.

Skidområdet Skiwelt Wilder Kaiser

Skidterrängen vid Ellmau är en del av Skiwelt Wilder Kaiser, som är bland Österrikes största sammanhängande skidområden. Läs mer om skidområdet i beskrivningarna av de andra byarna/samhällena som är en del av området.

Utvalda skidresor från Ellmau

Sök efter skidresa

Kaiserappartements Marie

Trevligt drivna Kaiserappartements Marie har ett idylliskt läge i utkanten av Ellmau med utsikt mot Wilder Kaiser. Liften Skiwelt Ellmau, som tar dig upp i skidområdet SkiWelt Wilderkaiser, ligger ca 2,3 km från boendet. Till centrum är det ca 1,7 km. Bekvämligheter Boendet är inrett i tyrolsk stil, och till dess bekvämligheter hör hiss, Wi-Fi, lekhörna för barn, skidrum och en pjäxtork. Kostnadsfria parkeringsplatser samt garageplats (mot avgift) finns vid boendet. Wellnessområdet med bastu, infraröd bastu och vilorum Läs mer

Hotel Alte Post

Traditionella Hotel Alte Post ligger i centrum av Ellmau, ca 250 meter från en övningslift. Skidbussen stannar direkt vid hotellet och med den tar du dig bekvämt till liften Hartkaiserbahn, som ligger ca 1,5 km bort. Ett insteg i längdskidspåret finns sig endast ca 200 meter bort, och caféer och restauranger finns ca 150 meter bort. Till hotellets bekvämligheter hör reception, hiss, Wi-Fi samt vitalområde med bastu, ångbastu, infraröd kabin och vilorum. För förvaring av skidutrustningen står en skidkällare Läs mer

Appartement 11, Berghof

Berfhof Ellmau ligger på en höjd precis vid en nedfart som leder till liften Hartkaiserbahn, och därmed har man en perfekt startpunkt i skidområdet. Ellmaus centrum ligger ca 900 meter bort. Till boendets bekvämligheter hör hiss, sällskapsrum, skidrum med pjäxtorkar samt parkeringsplatser (i mån av plats). Bekvämligheter Till boendets bekvämligheter hör hiss, sällskapsrum, skidrum med pjäxtorkar samt parkeringsplatser (i mån av plats). Måltider Utan måltider.

Bilder och video från Ellmau


Användaromdömen om Ellmau

Skidterräng
4,55
Liftsystem
4,18
Afterski
3,18
Staden
3,91
Barnvänlig
0,00
Nybörjarvänlig
0,00
Prisnivå
0,00
Offpist
0,00
Ellmau har en totalpoäng på 3,95 stjärnor av 5. Baserat på 11 recensioner.

Snörapporter och väder

Fredag
Skyet
Skyet
14ºC
11ºC
0,0 mm
2,5 m/s
nord
Lørdag
Regn
Regn
13ºC
5ºC
0,3 mm
1,3 m/s
nord
Søndag
Delvist skyet
Delvist skyet
17ºC
9ºC
0,4 mm
2,1 m/s
nord
Mandag
Kraftige regnbyger
Kraftige regnbyger
19ºC
8ºC
6,4 mm
0,4 m/s
øst-nordøst

Karta över Ellmau

Blå nålar visar hotell - lägenheter - stugor och andra boenden i Ellmau. Klicka på nålarna för mer info. .

Hitta erbjudanden på skidresor

Gå til toppen