Skidsemester i Fieberbrunn (Österrike)

Resebyråer till Fieberbrunn: Snowtrex, Sunweb

Fieberbrunn är en mindre, lite "gömd" skidort i hjärtat av Kitzbühel Alperna, bara 7 mil från Salzburg flygplats. Fieberbrunn är p.g.a. storleken en perfekt skidort för bland annat barnfamiljer och ovana skidåkare.

Pistkarta
Webbkameror
Snörapporter och väder
Resebyråer

Fakta om Fieberbrunn
Skidområdet: 790-2020 m.ö.h
Staden/byn: 790 m.ö.h

270 pister i allt
140 km blå
110 km röd
20 km svart

Lifter: 70 stk. / 120.000 pers/time

Släpliftar: 20
Sittliftar: 22
Kabinliftar: 28
Mer information om Fieberbrunn under bannern

Många möjligheter i Kitzbühel Alperna

Fieberbrunn har allt och lite till - långa pister, snowboard-banor, skidskolor, funparks, längdskidspår och träningscenter. Dessutom kommer du under din skidsemester i Fieberbrunn uppleva ett riktigt bra system av pister och liftar, som gör skidsemestern till ett rent nöje.

Fieberbrunn är för både barnfamiljer och experter

Även om själva Fieberbrunn primärt riktar sig till barnfamiljer och mindre vana skidåkare, så kan vana skidåkare och experter också få en bra skidsemester i området vid Fieberbrunn. I närheten av Fieberbrunn hittar du nämligen 46 km röda pister och 9 km svarta pister, som kan ge din skidsemester de nödvändiga utmaningarna.

Mindre risk för köer på skidsemestern vid liftarna i Fieberbruun

Fieberbrunn är inte en stor stad, men det gör inget om du bara har kommit hit för att åka skidor. Anmärkningsvärt är att liftkapaciteten är på runt 14 000 personer i timmen, vilket är högt för ett mindre skidområde och förhindrar köer vid liftarna.

Skidsemestrar i Fieberbrunn bjuder på bra snöförhållanden och skulle det olyckligtvis vara en bristvara på din skidsemester så är stora delar av området utrustat med snökanoner.

Utvalda skidresor från Fieberbrunn

Sök efter skidresa

Family Hotel Schloss Rosenegg

Komfortabla Family Hotel Schloss Rosenegg ligger ca 1,5 km från centrum, och ca 3 km från skidområdet Fieberbrunn. Hållplatsen för skidbussen finns ca 100 meter bort, och till närmsta längdskidspår är det ca 400 meter. Det väldrivna hotellet utgörs av flera slottsbyggnader som är förbundna med varandra, och till dess bekvämligheter hör reception, hiss, Wi-Fi (i de allmänna utrymmena), frukostrum och restaurang, bar, sällskapsrum, lekrum för barn och skidkällare med pjäxtorkar. Kostnadsfria parkeringsplatser finns också till förfogande, i mån Läs mer

Gasthof Obermair

Familjedrivna och 3-stjärniga Gasthof Obermair ligger i ortsdelen Rosenegg, ca 1,5 km från centrum av Fieberbrunn. Skidbussen stannar direkt vid huset och tar dig till liften (ca 3 km). Närmsta längdskidspår ligger ca 500 meter bort, och 200 meter bort finns en upplyst rodelbana med kälkuthyrning. Boendet har en typiskt tyrolsk atmosfär, och till dess bekvämligheter hör reception med safe, entréområde, hiss, sällskapsrum, Wi-Fi, matsal, restaurang, sällskapsrum, gemytlig husbar, lekrum för barn med bordsfotboll och spel, bordtennis, skidrum med Läs mer

Gasthof Obermair

Gasthof Obermair är ett charmigt hotell som ligger ca 2 km från Fieberbrunn centrum. Här bor du i mysiga rum som är inredda med trämöbler för upp till 4 personer.Det moderna hälsocentret är perfekt för att njuta av en avkopplande eftermiddag i bastun eller ångbastun. Efter det är det bara att slå sig ner i hotellets restaurang för en mysiga kväll med god mat eftersom halvpension ingår i vistelsen. Sunweb rekommenderar Gasthof Obermair särskilt för familjer som vill ha Läs mer

Bilder och video från Fieberbrunn


Användaromdömen om Fieberbrunn

Det finns inte tillräckligt många recensioner för att visa ett tillförlitligt betyg.

Mer information om Fieberbrunn under bannern

Snörapporter och väder

Mandag
Regn
Regn
16ºC
12ºC
0,6 mm
1,0 m/s
nord
Tirsdag
Let regn
Let regn
19ºC
10ºC
0,2 mm
2,1 m/s
vest-nordvest
Onsdag
Sol og klart vejr
Sol og klart vejr
21ºC
9ºC
0,0 mm
2,5 m/s
nord-nordvest
Torsdag
Kraftig regn
Kraftig regn
22ºC
11ºC
6,3 mm
2,2 m/s
nord-nordvest

Artiklar om skidresor till Fieberbrunn

Byggeriet i gång - Saalbach kopplas ihop med Fieberbrunn


Karta över Fieberbrunn

Blå nålar visar hotell - lägenheter - stugor och andra boenden i Fieberbrunn. Klicka på nålarna för mer info. .

Hitta erbjudanden på skidresor