Skidsemester i Going

Going (Österrike)

Resebyråer till Going: Snowtrex

Vid Astbergs fot hittar du Going i 800 meters höjd och omgiven av Wilder Kaiser och Kitzbühel-Alperna. Du kommer på din skidsemester till Going uppleva den klassiska tyrolerstämningen eftersom byn har bavarat den charm man förknippar med tyrolerbyar.Skidområdet SkiWelt i GoingGoing är en del av det stora österrikiska skidområdet SkiWelt och du är därför garanterad pister av högsta kvalitet, på din skidsemester i Going. Du kommer att ha 250 pistkm att kasta dig ut i om du åker på skidsemester till Going, det är en riktigt bra skidort för både nybörjare och mer vana skidåkare. Är du på jakt efter svarta pister, så väntar det i området 22 km... Läs mer.

Pistkarta
Snörapporter och väder
Resebyråer

Fakta om Going
Skidområdet: 621-1829 m.ö.h
Staden/byn: 800 m.ö.h

250 pister i allt
108 km blå
120 km röd
22 km svart

Lifter: 92 stk. / 111.500 pers/time

Släpliftar: 44
Tåg: 2
Sittliftar: 38
Kabinliftar: 9
Vid Astbergs fot hittar du Going i 800 meters höjd och omgiven av Wilder Kaiser och Kitzbühel-Alperna. Du kommer på din skidsemester till Going uppleva den klassiska tyrolerstämningen eftersom byn har bavarat den charm man förknippar med tyrolerbyar.

Skidområdet SkiWelt i Going

Going är en del av det stora österrikiska skidområdet SkiWelt och du är därför garanterad pister av högsta kvalitet, på din skidsemester i Going. Du kommer att ha 250 pistkm att kasta dig ut i om du åker på skidsemester till Going, det är en riktigt bra skidort för både nybörjare och mer vana skidåkare. Är du på jakt efter svarta pister, så väntar det i området 22 km svarta pister och uppgraderar du till Kitzbüheler Alpen AllStarCard får du inte mindre än 1085 pistkm i i allt sju skidområden.

Utvalda skidresor från Going

Sök efter skidresa

Appartement Ruhstatt

Den 2018 öppnade lägenheten Ruhstatt ligger ca 150 m från första skidliften till skidområdet "Skiwelt Wilder Kaiser - Brixental". Going centrum nås efter ca 700 m. Inköpsmöjligheter ligger ca 550 m bort. Bekvämligheter Till husets allmänna bekvämligheter hör Wi-Fi, safe, skidrum och pjxätork och privat parkering i parkeringsgarage. Måltider Utan måltider.

Ferienhaus Pletzer

Ferienhaus Pletzer renoverades 2021 och ligger ca 550 m från Going centrum. Skidbusshållplatsen ligger 300 m bort. Skidbussen tar dig därifrån till Astenbergbahn i skidområdet Wilder Kaiser- Brixental, ca 1 km bort. Närmaste längdskidspåret finns vid huset. Bekvämligheter Till husets allmänna bekvämligheter hör Wi-Fi och parkeringsplatser i mån av plats. Måltider Utan måltider.

Waldhof

Det gemytliga boendet Waldhof har ett lugnt läge vid skogskanten i Going, och till centrum är det ca 2 km. En skidbuss stannar ca 200 meter bort, och med denna tar man sig bekvämt tills startpunkten i skidområdet SkiWelt Wilder Kaiser. Astbergliften finns ca 2,7 km bort, och till Hartkaiserbahn är det ca 5,5 km. Vid Astberg finns dessutom också en kälkbacke, och ett längdskidspår löper förbi precis utanför boendet. Bekvämligheter Till boendets allmänna bekvämligheter hör sällskapsrum, tv-rum Läs mer

Bilder och video från Going


Användaromdömen om Going

Skidterräng
3,75
Liftsystem
3,75
Afterski
2,75
Staden
3,00
Barnvänlig
0,00
Nybörjarvänlig
0,00
Prisnivå
0,00
Offpist
0,00
Going har en totalpoäng på 3,31 stjärnor av 5. Baserat på 4 recensioner.

Snörapporter och väder

Fredag
Skyet
Skyet
14ºC
7ºC
0,0 mm
2,5 m/s
nord
Lørdag
Regn
Regn
13ºC
5ºC
0,3 mm
1,3 m/s
nord
Søndag
Delvist skyet
Delvist skyet
17ºC
9ºC
0,4 mm
2,1 m/s
nord
Mandag
Kraftige regnbyger
Kraftige regnbyger
19ºC
8ºC
6,4 mm
0,4 m/s
øst-nordøst

Karta över Going

Blå nålar visar hotell - lägenheter - stugor och andra boenden i Going. Klicka på nålarna för mer info. .

Hitta erbjudanden på skidresor

Gå til toppen