❄️ Sista minuten-rea: Stora besparingar i alla kategorier ❄️

Skidsemester i Going

Going (Österrike)

Resebyråer till Going: Snowtrex

Vid Astbergs fot hittar du Going i 800 meters höjd och omgiven av Wilder Kaiser och Kitzbühel-Alperna. Du kommer på din skidsemester till Going uppleva den klassiska tyrolerstämningen eftersom byn har bavarat den charm man förknippar med tyrolerbyar.Skidområdet SkiWelt i GoingGoing är en del av det stora österrikiska skidområdet SkiWelt och du är därför garanterad pister av högsta kvalitet, på din skidsemester i Going. Du kommer att ha 250 pistkm att kasta dig ut i om du åker på skidsemester till Going, det är en riktigt bra skidort för både nybörjare och mer vana skidåkare. Är du på jakt efter svarta pister, så väntar det i området 22 km... Läs mer.

Pistkarta
Snörapporter och väder
Resebyråer

Fakta om Going
Skidområdet: 621-1829 m.ö.h
Staden/byn: 800 m.ö.h

250 pister i allt
108 km blå
120 km röd
22 km svart

Lifter: 92 stk. / 111.500 pers/time

Släpliftar: 44
Tåg: 2
Sittliftar: 38
Kabinliftar: 9
Mer information om Going under bannern
Vid Astbergs fot hittar du Going i 800 meters höjd och omgiven av Wilder Kaiser och Kitzbühel-Alperna. Du kommer på din skidsemester till Going uppleva den klassiska tyrolerstämningen eftersom byn har bavarat den charm man förknippar med tyrolerbyar.

Skidområdet SkiWelt i Going

Going är en del av det stora österrikiska skidområdet SkiWelt och du är därför garanterad pister av högsta kvalitet, på din skidsemester i Going. Du kommer att ha 250 pistkm att kasta dig ut i om du åker på skidsemester till Going, det är en riktigt bra skidort för både nybörjare och mer vana skidåkare. Är du på jakt efter svarta pister, så väntar det i området 22 km svarta pister och uppgraderar du till Kitzbüheler Alpen AllStarCard får du inte mindre än 1085 pistkm i i allt sju skidområden.

Utvalda skidresor från Going

Sök efter skidresa

Ferienhaus Pletzer

Ferienhaus Pletzer renoverades 2021 och ligger ca 550 m från Going centrum. Skidbusshållplatsen ligger 300 m bort. Skidbussen tar dig därifrån till Astenbergbahn i skidområdet Wilder Kaiser- Brixental, ca 1 km bort. Närmaste längdskidspåret finns vid huset. Bekvämligheter Till husets allmänna bekvämligheter hör Wi-Fi och parkeringsplatser i mån av plats. Måltider Utan måltider.

GOING TRIPLE A apartments

De moderna GOING TRIPLE A lägenheter ligger ca 500 m från Going centrum. Skidområdet SkiWelt Wilder Kaiser -Brixental nås efter 700 m. Skidbusshållplatsen ligger 10 m bort och närmaste inköpsmöjligheter nås efter ca 600 m. Ingången till närmaste längdskidspåret ligger ca 150 m bort och rodelbanan nås efter ca 700 m. Bekvämligheter Gemytliga boendet förfogar över reception, Wi-Fi, hiss och uppvärmda skidboxar. En parkeringsgara (1 plats per lägenhet) och fler parkeringsplatser i mån av plats finns. Gäster kan dessutom använda Läs mer

Waldhof

Det gemytliga boendet Waldhof har ett lugnt läge vid skogskanten i Going, och till centrum är det ca 2 km. En skidbuss stannar ca 200 meter bort, och med denna tar man sig bekvämt tills startpunkten i skidområdet SkiWelt Wilder Kaiser. Astbergliften finns ca 2,7 km bort, och till Hartkaiserbahn är det ca 5,5 km. Vid Astberg finns dessutom också en kälkbacke, och ett längdskidspår löper förbi precis utanför boendet. Bekvämligheter Till boendets allmänna bekvämligheter hör sällskapsrum, tv-rum Läs mer

Bilder och video från Going


Användaromdömen om Going

Skidterräng
3,75
Liftsystem
3,75
Afterski
2,75
Staden
3,00
Barnvänlig
0,00
Nybörjarvänlig
0,00
Prisnivå
0,00
Offpist
0,00
Going har en totalpoäng på 3,31 stjärnor av 5. Baserat på 4 recensioner.
Mer information om Going under bannern

Snörapporter och väder

Søndag
Skyet
Skyet
0ºC
-3ºC
0,0 mm
2,5 m/s
vest-nordvest
Mandag
Let skyet
Let skyet
0ºC
-3ºC
0,0 mm
1,5 m/s
nord-nordvest
Tirsdag
Let skyet
Let skyet
-2ºC
-13ºC
0,0 mm
1,3 m/s
nord
Onsdag
Sol og klart vejr
Sol og klart vejr
-2ºC
-14ºC
0,0 mm
1,0 m/s
nord

Karta över Going

Blå nålar visar hotell - lägenheter - stugor och andra boenden i Going. Klicka på nålarna för mer info. .

Hitta erbjudanden på skidresor