☔ Rea på regnkläder - Över 200 prissänkta modeller - Spara upp till 68% här

Lech & Zürs

Är bland de bästa av förstaklassens skidområden i Europa och finns ofta med på listerna över de mest trendiga skidorterna i Europa. Här finns en perfekt skidåkning både på och utanför pisterna. Hela området osar av prestige och exklusivitet.

Området bjuder på många spännande pister och till skillnad från en del andra skidorter utmärker sig Lech Zürs-området med att pisterna är bra utspridda i området, de ligger med andra ord inte tätt packade bredvid varandra och man får inte känslan att vara inklämd bland pister. Skidresor.coms redaktionen tycker inte att du ska gå miste om ett åk på pist 10A, en pist som börjar med en brant del men sedan slingrar sig ned för berget kilometer efter kilometer med fantastisk utsikt och med behov för en paus eller två for de flesta.

Förbundet med Warth-Schröcken

Från säsongen 2013/14 blev Lech & Zürs via den två km långa liften “Auenfeldtjet” förbundet med det mindre kända Warth Schröcken. Med 190 pistkilometer och 47 liftar är de två områdena tillsammans Vorarlbergs största sammanhängande skidområde.

Lech och Zürs delar liftkort med det ännu mer kända St. Anton. Räknar man med områdena St. Anton, St. Christoph, Stuben och Sonnenkopf kommer man upp på imponerande 340 pistkilometer och 94 liftanläggningar på hela liftkortet.


Skidområdet hänger ihop med städerna/byarna: St. Anton och Warth-Schröcken

Foton och video

Bilder från Skidresor.coms användare och instagram

Användarna om Lech & Zürs

Här kan du se användarnas betyg för Lech & Zürs

Skidterräng:
4,17
Liftsystem:
4,11
Afterski:
3,00
Staden/byn:
3,83
Totala poäng är 3,78 / 5 utifrån 18 recensioner.
Skriv en kommentar