Mühlbach (Österrike)

Resebyråer till Mühlbach: Snowtrex, Sunweb

Muhlbach är en del av Hochkönig's Winterreich, som är placerat i det stora Ski Amadé-området i Österrike. Med 150 km pist bjuder Hochkönig's Winterreich på massor av skid- och snowboardutmaningar till både stora och små - övade såväl som nybörjare. Dessutom kan man prova skridskoåkning, paragliding och att åka släde.... Läs mer.

Pistkarta
Webbkameror
Snörapporter och väder
Resebyråer

Fakta om Mühlbach
Skidområdet: 800-2000 m.ö.h
150 Pister i allt
52 km blå
83 km röd
15 km svart

Lifter: 38 stk. / 52.100 pers/time

Släpliftar: 26
Sittliftar: 8
Kabinliftar: 3
Mer information om Mühlbach under bannern
Muhlbach är en del av Hochkönig's Winterreich, som är placerat i det stora Ski Amadé-området i Österrike. Med 150 km pist bjuder Hochkönig's Winterreich på massor av skid- och snowboardutmaningar till både stora och små - övade såväl som nybörjare. Dessutom kan man prova skridskoåkning, paragliding och att åka släde.

Utvalda skidresor från Mühlbach

Sök efter skidresa

Hotel Bergheimat

Traditionellt drivna och 4-stjärniga Hotel Bergheimat har ett imponerande läge precis nedanför åsen Mandlwand tillhörande Hochkönig, och hotellet är dessutom känt för sitt utsökta kök. Mühlbachs centrum och en startpunkt i skidområdet finns ca 3,5 km bort. Till kabinliften Karbachalm är det ca 4 km, och dit tar man sig med skidbussen som stannar ca 10 meter från hotellet. Till hotellets bekvämligheter hör entréområde med reception, hiss, Wi-Fi, frukostrum, restaurang, bar, café, lekrum för barn, vinterträdgård, skid- och pjäxrum Läs mer

Hotell Heinrichshof

Hotell Heinrichshof är ett bekvämt hotell med ett utmärkt läge i centrala Mühlbach am Hochkonig. På morgonen tar skidbussen dig till pisterna på nolltid. Alla rum har en balkong så att du kan njuta av den magnifika utsikten. Den fina läget kombinerat med god mat och gästvänliga ägare är Heinrichshof Hotell en utmärkt utgångspunkt för en storslagen skidsemester!

Hotel Bergheimat

Hotel Bergheimat är ett charmigt traditionellt österrikiskt alpin-hotell som ligger i Mühlbach am Hochkönig. Hotellet erbjuder rum för fyra personer och är därför ett bra val för både par och familjer. Alla hotellets rum har en balkong med söderläge där du även har magnifik utsikt över dalen.Efter en dag med skidåkning kan du koppla av i hotellets spa. Spaet erbjuder en inomhuspool med panoramautsikt över bergen, flera olika typer av bastu och massagebehandlingar (kostar extra). Om du fortfarande har Läs mer

Bilder och video från Mühlbach


Användaromdömen om Mühlbach

Det finns inte tillräckligt många recensioner för att visa ett tillförlitligt betyg.
Mer information om Mühlbach under bannern

Snörapporter och väder

Søndag
Kraftig regn
Kraftig regn
13ºC
7ºC
3,1 mm
1,6 m/s
nord
Mandag
Kraftige regnbyger
Kraftige regnbyger
13ºC
7ºC
2,1 mm
1,2 m/s
nord
Tirsdag
Kraftig regn
Kraftig regn
5ºC
7ºC
27,3 mm
1,4 m/s
nordvest
Onsdag
Delvist skyet
Delvist skyet
7ºC
3ºC
5,8 mm
0,8 m/s
nordvest

Karta över Mühlbach

Blå nålar visar hotell - lägenheter - stugor och andra boenden i Mühlbach. Klicka på nålarna för mer info. .

Hitta erbjudanden på skidresor