Skidsemester i Nauders

Nauders (Österrike)

Resebyråer till Nauders: Snowtrex, Sunweb

Nauders är en av de bästa skidorterna i Tyrolen och det är lätt att ta sig dit från flygplatsen i Innsbruck. Nauders är ett av tre områden som tillsammans utgör ett skidområde med 110 pistkilometrar till din skidsemester. Avståndet mellan områdena Nauders, Reschenpass och St. Valentin är inte så stort och de är förbundna med skidbuss, så det är lätt att ta sig till områdets pister när du är på skidsemester i Nauders.De 110 pistkm är jämnt fördelade i svårighetsgrad så det är skidåkning för alla på en skidsemester i Nauders. Det finns också barnskidskola och en vanlig skidskola.... Läs mer.

Pistkarta
Webbkameror
Snörapporter och väder
Resebyråer

Fakta om Nauders
Skidområdet: 1400-2850 m.ö.h
Staden/byn: 1400 m.ö.h

110 pister i allt
40 km blå
46 km röd
24 km svart

Lifter: 26 stk. / 35.000 pers/time

Släpliftar: 12
Sittliftar: 11
Kabinliftar: 3
Mer information om Nauders under bannern
Nauders är en av de bästa skidorterna i Tyrolen och det är lätt att ta sig dit från flygplatsen i Innsbruck. Nauders är ett av tre områden som tillsammans utgör ett skidområde med 110 pistkilometrar till din skidsemester. Avståndet mellan områdena Nauders, Reschenpass och St. Valentin är inte så stort och de är förbundna med skidbuss, så det är lätt att ta sig till områdets pister när du är på skidsemester i Nauders.

De 110 pistkm är jämnt fördelade i svårighetsgrad så det är skidåkning för alla på en skidsemester i Nauders. Det finns också barnskidskola och en vanlig skidskola.

Utvalda skidresor från Nauders

Sök efter skidresa

Beauty & Sporthotel Tirolerhof

Det komfortabla 4-stjärniga Beauty & Sporthotel Tirolerhof ligger i Nauders centrum. Skidområdet Nauders am Reschenpass - Bergkastel nås med Bergkastelbanan som ligger ca 2 km från boendet. En skidbusshållplats finns 20 m från huset. Närmaste längdskidspåret nås efter ca 500 m. Bekvämligheter Till husets allmänna bekvämligheter hör en reception, lobby, Wi-Fi, sällskapsrum, restaurant och skidkällare med pjäxtork. Det ca. 1000 m² wellnessområde med inomhuspool, finsk bastu, ekologisk bastu, utomhusbastu, textilbastu, ångbad och vilorum bjuder på avslappning (se öppettider på plats) Läs mer

Almhof Suites

Selections Almhof Suites är ett fint boende med trendiga och rymliga trerumslägenheter. Ett lyxigt hotell för en trevlig skidsemester med hela familjen. Skidbussen stannar intill hotellet och tar dig smidigt till skidliften. Alla lägenheter har två sovrum, två badrum samt ett fint kombinerat kök och vardagsrum. Dessutom har alla lägenheter balkong med utsikt över de vackra omgivningarna.Lägenheterna erbjuder den perfekta kombinationen av modern komfort med traditionell inredning. I köket kan du laga goda måltider till hela sällskapet eller upptäcka Läs mer

Hotel Astoria

Hotel Astoria på en lugn plats bara några minuters promenad från centrum. Efter en intensiv dag kan du koppla av i hotellets wellness-avdelning där du kan ta ett dopp i poolen eller värm upp dig i bastun.

Bilder och video från Nauders


Användaromdömen om Nauders

Skidterräng
4,00
Liftsystem
3,50
Afterski
2,50
Staden
4,00
Barnvänlig
3,50
Nybörjarvänlig
4,00
Prisnivå
4,50
Offpist
4,00
Nauders har en totalpoäng på 3,75 stjärnor av 5. Baserat på 2 recensioner.
Mer information om Nauders under bannern

Snörapporter och väder

Mandag
Kraftige sludbyger
Kraftige sludbyger
2ºC
1ºC
1,8 mm
0,5 m/s
sydvest
Tirsdag
Delvist skyet
Delvist skyet
0ºC
-10ºC
0,0 mm
0,9 m/s
syd
Onsdag
Delvist skyet
Delvist skyet
-1ºC
-9ºC
0,0 mm
1,1 m/s
syd-sydøst
Torsdag
Sol og klart vejr
Sol og klart vejr
0ºC
-9ºC
0,0 mm
1,5 m/s
syd

Karta över Nauders

Blå nålar visar hotell - lägenheter - stugor och andra boenden i Nauders. Klicka på nålarna för mer info. .

Hitta erbjudanden på skidresor