Skidsemester i Saas Fee

Saas Fee (Schweiz)

Resebyråer till Saas Fee: Snowtrex, Sunweb

Saas Fee ligger i hjärtat av Saas-dalen, en dal med några av de högsta bergen i Schweiz. Här är inte mindra än 18 "viertausender", alltså berg över eller mycket nära 4000 meters höjd. Med så höga berg och möjlighet för skidåkning från 1500 till 3600 meters höjd finns det alltid snö, det är till och med möjligt att åka skidor på glaciären om sommaren. Andra aktiviteter i området är bland annat isklättring, curling, längdskidåkning, snöskovandring och heliskiing.... Läs mer.

Pistkarta
Webbkameror
Snörapporter och väder
Resebyråer

Fakta om Saas Fee
Skidområdet: 1800-3500 m.ö.h
Staden/byn: 1800 m.ö.h


Lifter: 19 stk.

Släpliftar: 10
Tåg: 1
Sittliftar: 2
Kabinliftar: 7
Saas Fee ligger i hjärtat av Saas-dalen, en dal med några av de högsta bergen i Schweiz. Här är inte mindra än 18 "viertausender", alltså berg över eller mycket nära 4000 meters höjd.
Med så höga berg och möjlighet för skidåkning från 1500 till 3600 meters höjd finns det alltid snö, det är till och med möjligt att åka skidor på glaciären om sommaren. Andra aktiviteter i området är bland annat isklättring, curling, längdskidåkning, snöskovandring och heliskiing.

Utvalda skidresor från Saas Fee

Sök efter skidresa

Hotel Allalin

Hotel Allalin är den perfekta platsen för en fantastisk skidresa i vackra Schweiz. Det ligger i utkanten av centrum och det går en buss till skidliftarna härifrån. Rummen är fint inredda och är därför underbara att vila i efter en dag på skidorna. Hotellets restaurang är även mycket inbjudande, här kan du njuta en god måltid tillsammans. Du behöver med andra ord inte lämna huset på kvällen, allt finns här. Om du vill koppla av lite extra kan du också Läs mer

Hotel Les Amis

Hotel Les Amis ligger i den livliga stadskärnan i Saas-Fee. Det är bara en kort promenad till liften Alpin Express, som tar dig direkt till pisterna. Runt hotellet hittar du många trevliga restauranger där du kan njuta av en utsökt måltid efter en dag på skidorna. Hotellet är litet och mysigt, det har en trevlig lobby med ett bibliotek och leksaker för barnen. De 17 rummen är alla mycket ljusa och har balkong, badrum, hårtork och smart -TV. Du kan Läs mer

Bilder och video från Saas Fee


Användaromdömen om Saas Fee

Skidterräng
4,00
Liftsystem
5,00
Afterski
3,00
Staden
5,00
Barnvänlig
0,00
Nybörjarvänlig
0,00
Prisnivå
0,00
Offpist
0,00
Saas Fee har en totalpoäng på 4,25 stjärnor av 5. Baserat på 1 recensioner.

Snörapporter och väder

Lørdag
Delvist skyet
Delvist skyet
15ºC
12ºC
0,0 mm
1,5 m/s
vest-nordvest
Søndag
Sol og klart vejr
Sol og klart vejr
18ºC
12ºC
0,0 mm
1,4 m/s
nord-nordvest
Mandag
Delvist skyet
Delvist skyet
17ºC
12ºC
0,0 mm
1,8 m/s
syd-sydøst
Tirsdag
Delvist skyet
Delvist skyet
15ºC
7ºC
0,0 mm
1,4 m/s
nordvest

Karta över Saas Fee

Blå nålar visar hotell - lägenheter - stugor och andra boenden i Saas Fee. Klicka på nålarna för mer info. .

Hitta erbjudanden på skidresor

Gå til toppen