Val d’Aran

Val d'Aran är en stad i norra Spanien, men också en jättestor dal på den spanska sidan av Pyrenéerna.

Val d' Aran är mycket känt för heliskiing, för här är möjligheterna många. Traktens heliskiing-område sträcker sig över hela 400 km2. Det betyder att man kan få extremt långa och orörda nedfarter. Bergsguiderna och piloterna har många bergstoppar att välja mellan när de ska landa.

I närheten ligger även 'Baqueira-Beret', som är ett av de mer prestigefyllda skidområdena i Spanien. Här finns det 110 pistkilometer.

I området försiggår det mesta av skidåkningen i mellan 1 500 och 2 500 meter höjd. Därför är den förträffliga snön något av ett varumärke i Val d'Aran.

När skiddagen går mot sitt slut finns det massor av bra och kända restauranger i Val d'Aran.

Användarna om Val d’Aran

Det finns inte tillräckligt många röster för att visa ett trovärdigt betyg
 

Skriv en kommentar

Vart hittar jag den bästa skidresan till Val d’Aran?

Hos Skidresor.com samlar vi alla skidresor från de bästa svenska resebyråer. Därför hittar du det största utbud av skidresor till Val d’Aran hos oss. Klicka här för att hitta din skidresa ⇒

Vart hittar jag pistkarta och webcams över Val d’Aran?

Om du ska på skidsemester till Val d’Aran är det en god idé att ha ett bra överblick över området med en pistkarta. Hitta pistkarta för Val d’Aran här. Om du vill veta hur det ser ut i Val d’Aran just nu kan du följa våra live webcams Hitta webcams här ⇒