Skidsemester i Beaver Creek (USA)


Rulltrappor, lyx och massor av svart skidåkningBeaver Creek bjuder på gott om svarta pister, men det är också ett mycket exklusivt och lyxigt skidområde där det bland annat finns rulltrappor som tar dig upp för sluttningarna till pisterna och så finns det uppvärmda trottoarer. Lyx är i fokus och solen skiner de flesta dagarna över pisterna.World Cup-besök och åtta meter snöMitt i Rocky Mountains och i hjärtat av USA ligger Beaver Creek Resort i Colorado. Som många andre skidorter i USA, är Beaver Creek välsignat med stora mängder snö, och det snöar i genomsnitt åtta meter snö om året. Det är inte bara turister som åker till det amerikanska... Läs mer.

Pistkarta
Webbkameror
Snörapporter och väder

Fakta om Beaver Creek
Skidområdet: 2500-3490 m.ö.h
Staden/byn: 2469 m.ö.h

136 pister i allt
24 stk.
38 stk.
74 stk.

Lifter: 25 stk. / 34.220 pers/time

Släpliftar: 8
Sittliftar: 15
Kabinliftar: 2
Mer information om Beaver Creek under bannern

Rulltrappor, lyx och massor av svart skidåkning

Beaver Creek bjuder på gott om svarta pister, men det är också ett mycket exklusivt och lyxigt skidområde där det bland annat finns rulltrappor som tar dig upp för sluttningarna till pisterna och så finns det uppvärmda trottoarer. Lyx är i fokus och solen skiner de flesta dagarna över pisterna.

World Cup-besök och åtta meter snö

Mitt i Rocky Mountains och i hjärtat av USA ligger Beaver Creek Resort i Colorado. Som många andre skidorter i USA, är Beaver Creek välsignat med stora mängder snö, och det snöar i genomsnitt åtta meter snö om året.
Det är inte bara turister som åker till det amerikanska skidmekkat. World Cupen besöker området regelbundet – oftast i början av december.

Massor av svart skidåkning och breda pister

Det finns massor av utmaningar för den rutinerade skidåkaren i Beaver Creek. 38 procent av pisterna är svarta och dessutom är det bra möjligheter att kunna kasta sig ut i offpist, pucklar och freestyle i ett av områdets tre parker.
Men det är också plats till familjen och den mer försiktige skidåkaren. 43 procent av pisterna är breda och välpreparerade blå pister. När du blir hungrig har området 33 restauranger att erbjuda och varje dag klockan 15 delas det ut gratis cookies till skidåkarna.
Med en ”Colorado Ticket” har man dessutom möjlighet att njuta i allt 647 pistkilometer. Med ”Colorado Ticket” kan skidåkare nämligen också åka skidor i Vail, Breckenridge, Keystone och Arapahoe Basin. Områderna är förbundna med varandra av skidbussar.

Luyx sett från luftballong

Beaver Creek består av de tre samhällena Beaver Creek Village, Bachelor Culch Village och Arrowhead Village i väster. Här är det helt klart Beaver Creek Village, som är den tonangivande orten och det är möjligt att hitta bra gastronomiska upplevelser, gå på teater och exklusiv shopping.

Behöver du en dag utan skidåkning är det bland annat möjligt att få en tur i en varmluftsballong, prova isklättring, eller du kan besöka de varma naturliga källorna hos The Glenwood Hot Springs.


Bilder och video från Beaver Creek


Användaromdömen om Beaver Creek

Det finns inte tillräckligt många recensioner för att visa ett tillförlitligt betyg.

Mer information om Beaver Creek under bannern

Snörapporter och väder

Mandag
Skyet
Skyet
-1ºC
2ºC
0,2 mm
1,5 m/s
syd-sydvest
Tirsdag
Let sne
Let sne
-3ºC
-1ºC
0,3 mm
2,1 m/s
vest
Onsdag
Delvist skyet
Delvist skyet
-9ºC
-3ºC
1,3 mm
2,4 m/s
sydøst
Torsdag
Skyet
Skyet
-8ºC
-4ºC
4,7 mm
2,2 m/s
vest

Karta över Beaver Creek

Blå nålar visar hotell - lägenheter - stugor och andra boenden i Beaver Creek. Klicka på nålarna för mer info. .

Hitta erbjudanden på skidresor