2117 of Sweden regnkläder med massor av färger 17/18

2117 of Sweden regnkläder med massor av färger 17/18

Är du på jakt efter färgglada regnkläder till bra priser, då är regnset från 2117 of Sweden ett bra förslag.

Är du på jakt efter färgglada regnkläder till bra priser, då är regnset från 2117 of Sweden ett bra förslag. Det svenska företaget har sedan 2003 gjort kvalitetskläder till skidsemester, vardag och en aktiv livsstil. Deras sortiment är av god kvalitet och samtidigt tillverkade i material och färger som sticker ut lite grann. Företaget har sedan 2012 haft fokus på att skapa ett hållbart företag och därför gör de varje år miljövänliga kollektioner, där de använder återvunna material.

Färger och rimliga priser

Är man på jakt efter ett regnset som ska kunna hålla kroppen varm och torr så gör 2117 of Sweden regnställ till rimliga priser. Vi har på grund av stor efterfrågan efter färgglada regnkläder utökat sortimentet så att det finns något till allas behov.



Färger, färger och mer färger

Populära regnställ från 2117 of Sweden

En av fördelarna med regnställen är att de är tillverkade av lätta material, således att rörelsefriheten är i topp. Dessutom är alla sömmar svetsade och det ger en maximal vattentäthet. Både till herrar och damer har det under hösten 2017 varit stor efterfrågan på Viared regnset som finns i färgerna gul, chockrosa, svart, grön, blå, röd. Setten har en bra passform med resår i midjan och på byxbenen finns en knapp så att man själv kan justera storleken.




2117 of Sweden gör tröjor och dunjackor till både män och kvinnor i behagliga material

Mycket mer än regnkläder

2117 of Sweden är framförallt kända för att göra kläder till aktivt användande men de senaste åren har det varit stor efterfrågan efter deras vardagskläder, så som tröjor och dunjackor. Tröjorna och fleece modellerna har en behaglig passform och är av komfortabla material. Samtidig gör de ultralätta och minimalistiska dunjackor som passar riktigt bra till både höst/vår.

- Se vårt sortiment av 2117 of Sweden här.
- Se vårt sortiment av regnkläder här.

Publicerad av: Claus Loft Madsen

Hitta erbjudanden på skidresor

Gå til toppen