2117 of Sweden

Bakom namnet 2117 gömmer sig den lilla historien om att det är det svenska berget Kebnekaise som har lagt namn till dessa kläder. Kebnekaise är nämligen just 2117 meter högt och det är ingen tillfällighet. Det här är ett märke som är designat till friluftsliv i många olika väderlekar, som ju fallet är på Sveriges högsta berg.

Härliga regnställ med stretch och särdeles hög vattentäthet

Vi säljer regnkläder i olika prisklasser från 2117 of Sweden. De bästa av de bästa är Barsebäck modellerna tillverkade i 4-vägs stretchmaterial med en vattentäthet på 16 000mm (vattentäthet). 2117 of Sweden gör även billigare regnställ som vi säljer till attraktiva setpriser.

Löparkläder och fleecetröjor

Förutom regnkläder hittar du ett urval av kläder till löpning, såväl löparjackor, byxor som tröjor. Ska du bara ha en tröja som ger dig värmen så ta en titt på de härliga Grolanda fleecetröjorna

Softshell jackor/vindjackor med funktionalitet

Vi säljer 2117 softshell jackor/vindjackor som primärt är tillverkade i det lätta materialet Tritech som både är andningsbart och vattentätt och gör det perfekt som en vindjacka till kyliga höst- och vårmånader eller som skidjacka om du är typen som föredrar att åka skidor i en softshell. 2117 jackorna är praktiskt designade med snörstängning i midjan och flera bra fickor till exempelvis liftkort och andra småsaker.


Behöver du hjälp?

040 606 08 03
(Stängt / Öppnar måndag kl. 8)

shop@skidresor.com

Chatta med oss

Få svar på frågor

Vanliga frågor & svar

  • Leverans 1-3 vardagar
  • Leverans 49:-
  • Fri frakt från 699:-
  • 14 dagars öppet köp
  • Prisgaranti