Douchebags Scarlet Red & Cloud grey – De nya 18/19 väskorna har nu kommit

Douchebags Scarlet Red & Cloud grey – De nya 18/19 väskorna har nu kommit

Douchebags har inför denna vinter lanserat två nya färger som finns i alla modeller. Du kommer nog snart få syn på färgerna Scarlet Red och Cloud Grey på skidsemestern och ute på stan.

Douchebags har, utan tvekan, varit det mest eftertraktade väskmärket de senaste åren. Det populära och innovativa märket grundades av norska Truls Braatas och svenska, ja vad ska man snart kalla honom, skidåkaren/Youtubaren Jon Olsson, och de har gjort den revolutionerande väskan sedan år 2009, det år de träffades i surf lineupen.

Sedan dag ett har Douchebags levererat praktiska väskor som med tiden blivit otroligt populära. Allt började med det som idag måste karaktäriseras som marknadens bästa skidfodral, nämligen Douchebags The Douchebag. Modellen fick rekordsnabbt stor succé och sedan har de utvecklat massor av praktiska reseryggsäckar och väskor.

> Se alla de nya Douchebags Scarlet Red och Cloud Grey här <

Nytt till vintern 18/19 – Douchebags Scarlet Red och Cloud Grey

Douchebags SCARLET RED

För oss som följer Jon Olson och alla hans galna vänner på Instagram, så har vi länge vetat att de nya färgerna var på väg. Den ena nya färgen är Scarlet Red som finns i alla modeller.

Se bilderna av den nya färgen Scarlet Red

Här kan ni se den nya Douchebags The Carryall som finns i både 40 och 65 liter

?

Douchebags mest populära ryggsäck finns också i den nya färgen Douchebags The Hugger 30 - Scarlet Red

Douchebags CLOUD GREY

Se bilderna av den nya Cloud Grey


Här kan ni se den populära och praktiska vardags-/skolryggsäcken Douchebags The Base Cloud Grey

?

Den nya färgen Cloud Grey har ett enkelt och stilrent utseende, här ser ni Douchebags The Carryall 65 Cloud Grey

But wait there's more

Idag har Douchebags fler än 30 olika modeller och har man en gång testat en av dem, så vet man att det är toppenkvalitet och man behöver därför inte vara orolig för att köpa fler väskor av märket. Det ska man nämligen bara göra, för det finns framförallt en stor fördel med att köpa flera väskor från Douchebags, de kan nämligen fästas på varandra så att transporten blir lättare.

?

Det patenterade Hook-Up-systemet gör att du kan fästa dina väskor ovanpå varandra.

Douchebags Hook-Up-system

Jon Olssons mål har alltid varit att skapa de bästa och mest funktionella resväskorna på marknaden. Samtidigt var det viktigt att man skulle kunna använda väskorna tillsammans så att transporten blev lättare. Med den stora katalog av varor som Douchebags har i dag så är det ganska smart tänkt att man kan fästa dem på varandra. Exempelvis när man är på skidsemester så att man slipper belasta ryggen och axlarna.

Det unika Hook-Up-systemet gör det lätt att koppla ihop alla ens DB-produkter. Det gör resan mycket lättare och du slipper krånglig bagagehantering. Se mer om det i videon nedan. ?

> Hitta alla de funktionella väskorna från Douchebags här <


Gör resan ännu lättare

Det blir inte lättare än så här. Det spelar ingen roll om du ska resa långt eller kort, det är väldigt smart att fästa väskorna på varandra så att transporten blir lättare för dig.


Douchebags är perfekt till skidsemestern

Vare sig du reser med flyg, buss eller tåg så är det väldigt fiffigt att använda Douchebags populära The Douchebag som du kan ha alla dina skidprylar i och samtidigt fästa resväskor ovanpå så att du slipper lyfta allt på ryggen och axlarna och istället kan du bara dra väskan på hjulen, så att du inte belastar ryggen så mycket.


> Hitta alla funktionella väskor från Douchebags här <


Publicerad av: Claus Loft Madsen

Hitta erbjudanden på skidresor