Vintern gör comeback och fortsatt goda förhållanden i Norden

Vintern gör comeback och fortsatt goda förhållanden i Norden

Snön och kylan är tillbaka i Alperna och vi ser fram emot några härliga veckor - inte minst påskveckan som ser lovande ut med mycket snö och solsken.

Skidsäsongen har gjort en storstilad comeback med kyla och snö i Alperna. Här är några bilder från utvalda destinationer i både norr och söder.

Varning: De magiska snöbilderna kommer att ge dig resfeber. Kom ihåg att skidsäsongen fortfarande är lång.

Saalbach-Hinterglemm

I Saalbach-Hinterglemm är stämningen på topp efter vinterns plötsliga återkomst. Bilden nedan är från måndag eftermiddag, då förhållandena var helt perfekta. Hitta resor till Saalbach-Hinterglemm.
Bilden är tagen den 26 februari

Schladming-Dachstein

Schladming-Dachstein delade denna bild på måndag morgon och skrev att de är superglada över Frau Holles besök i helgen. Hitta resor till Schladming-Dachstein.

Bilden är tagen den 26 februari

Val Thorens

För några dagar sedan delade Val Thorens detta foto med bildtexten: "20 cm snö i går kväll, sol idag = perfekt dag för att njuta av backarna". Hitta resor till Val Thorens.

Bilden är tagen den 23 februari

Trysil

Det otroliga vädret fortsätter i Trysil. Här är en bild från i tisdags, då det var blå himmel och massor av sol och snö. Hitta resor till Trysil.
Bilden är tagen den 27 februari

Lindvallen, Sälen

I Sälen ser man också fram emot en härlig vecka i snön. Videon nedan är från måndagen den 26 februari. Hitta resor till Sälen.

Publicerad av: Frederik Mikkelsen

Hitta erbjudanden på skidresor

Gå til toppen