Skidsemester i See (Österrike)

Resebyråer till See: Snowtrex, Sunweb

See är ett mysigt skidområde som ligger i Paznaundalen. Tusentals skandinaver passerar varje år orten, men det är inte så många som stannar till. Området ligger nämligen på vägen till de mer kända skidområdena Ischgl och Kappl.See har dock en del annat att erbjuda än Ischgl och med enbart 15 minuter i bil från just Ischgl är detta område också perfekt att stanna till i på vägen till eller från semestern och testa något nytt.Du hittar här ett mindre skidområde med 41 km bra och utmanande pister. Höjdpunkten i området är den nyare 8-personers-gondolen Versing, som togs i bruk till vintern 2014. En snabb gondol som med sin... Läs mer.

Pistkarta
Snörapporter och väder
Resebyråer

Fakta om See
Skidområdet: 1042-2456 m.ö.h
Staden/byn: 1035 m.ö.h

41 Pister i allt
8 km blå
25 km röd
8 km svart

Lifter: 9 stk. / 11.500 pers/time

Släpliftar: 3
Sittliftar: 2
Kabinliftar: 2
Mer information om See under bannern
See är ett mysigt skidområde som ligger i Paznaundalen. Tusentals skandinaver passerar varje år orten, men det är inte så många som stannar till. Området ligger nämligen på vägen till de mer kända skidområdena Ischgl och Kappl.

See har dock en del annat att erbjuda än Ischgl och med enbart 15 minuter i bil från just Ischgl är detta område också perfekt att stanna till i på vägen till eller från semestern och testa något nytt.

Du hittar här ett mindre skidområde med 41 km bra och utmanande pister. Höjdpunkten i området är den nyare 8-personers-gondolen Versing, som togs i bruk till vintern 2014. En snabb gondol som med sin längd på 2 100 meter ger möjlighet för att få många kilometer i benen på pisterna under liften. Det är gondolen som du ser längst till vänster på pistkartan.

Det är också i denna del av området du hittar den väldigt mysiga Ascherhütte, en liten restaurang med delikata rätter och en fenomenal utsikt över dalen.

Det finns en 6 km lång rodelbana och man kan också åka kvällskidåkning på utvalda veckodagar varje vecka.

Utvalda skidresor från See

Sök efter skidresa

Mallaun Wellnesshotel See

Traditionella och 4-stjärniga Mallaun Wellnesshotel See ligger i centrum av See och precis vid liften Medrigjochbahn. Till en hållplats för den kostnadsfria skidbussen, som sköter transporten till Ischgl ca 15 km bort, är det ca 100 meter. Det komfortabla hotellet har en entréhall med reception med safe och sittplatser, hissar, Wi-Fi, frukostrum, matsal, restaurang, bar, furusällskapsrum med kamin, lounge, lekrum för barn, skid- och pjäxrum samt terrass. Boendet består av en huvud- och en sidobyggnad (3 stjärnor), belägna ca 50 Läs mer

Hotel Lenz

Komfortabla och 4-stjärniga Hotel Lenz ligger mitt i centrum av See im Paznauntal. Till liften som tar dig till familjeskidområdet See är det ca 50 meter. Vid goda snöförhållanden kan man åka skidor ända fram till hotellet (ski-in och ski-out). En skidbuss stannar ca 50 meter från boendet, och med den tar man sig till Silvrettalinbanan i Ischgl, belägen ca 16 km bort. I huset finns ett afterski-ställe. Bekvämligheter Till hotellets bekvämligheter hör reception, hiss, Wi-Fi, restaurang, sällskapsrum, bar, vinterterrass Läs mer

Hotel Alpenkönigin

Komfortabla och 4-stjärniga Hotel Alpenkönigin ligger precis i centrum av See im Paznauntal, bara ca 50 meter från skidområdet See. Vid goda snöförhållanden kan man åka skidor fram till hotellet. Till närmsta hållplats för skidbussen är det ca 20 meter, och närmsta inköpsmöjligheter finns precis i närheten. Det familjevänliga hotellet har reception, lobby, hiss, Wi-Fi, frukostrum, matsal, bar, "Stube"-sällskapsrum, sällskapsrum, lekrum för barn samt skid- och pjäxrum. Kostnadsfria parkeringsplatser finns också till förfogande. Dessutom finns ett wellnessområde till kostnadsfritt förfogande Läs mer

Bilder och video från See


Användaromdömen om See

Det finns inte tillräckligt många recensioner för att visa ett tillförlitligt betyg.

Mer information om See under bannern

Snörapporter och väder

Torsdag
Sol og klart vejr
Sol og klart vejr
18ºC
4ºC
11,1 mm
1,1 m/s
nordøst
Fredag
Sol og klart vejr
Sol og klart vejr
20ºC
7ºC
0,0 mm
1,3 m/s
syd-sydvest
Lørdag
Kraftig regn
Kraftig regn
16ºC
7ºC
2,1 mm
1,4 m/s
nord-nordvest
Søndag
Sol og klart vejr
Sol og klart vejr
18ºC
10ºC
0,1 mm
1,8 m/s
syd-sydvest

Karta över See

Blå nålar visar hotell - lägenheter - stugor och andra boenden i See. Klicka på nålarna för mer info. .

Hitta erbjudanden på skidresor