☔ Rea på regnkläder - Över 200 prissänkta modeller - Spara upp till 63% här

Spindleruv Mlyn

Spindleruv Mlyn ligger i nationalparken "Krkonose". I dalen finns det två skidområden, Svaty Petr och Medvedin som ligger med 3 kilometers mellanrum. Områdena är perfekta för nybörjare och lätt övade med sina 28 km pist som primärt är blåa och röda. I området finns det ett stort antal snökanoner och området byggs ut hela tiden. Själva byn är en liten trevlig skidby som påminner mycket om det österrikiska. En av de största fördelarna är att det fortfarande är mycket låga priser i Tjeckien.

Skidsemester förslag i Spindleruv Mlyn

Hotel Aqua Park Hotel Aqua Park Bil fra 2.801:-/pers.
Hotel Harmony Club Hotel Harmony Club Bil fra 4.455:-/pers.
Hotel Tri Ru?e Hotel Tri Ru?e Bil fra 1.935:-/pers.
Nollställ   Utökad sökning

Foton och video

Bilder från Skidresor.coms användare och instagram

Användarna om Spindleruv Mlyn

Här kan du se användarnas betyg för Spindleruv Mlyn

Skidterräng:
3,51
Liftsystem:
3,09
Afterski:
4,06
Staden/byn:
4,08
Barnvänligt:
4,00
Nybörjarvänligt:
4,33
Prisnivå:
4,33
Off-pist:
2,33
Totala poäng är 3,72 / 5 utifrån 133 recensioner.

Numera lite snobbigt, men inte dyrt | Skrivit den 09/02 2016

Oprettet af It-milan

Båda skidområdena växer sakta ihop via ett tredje vars expresstol utgår direkt från buss- och bilparkeringen, mittemot nya (fula) höghushotellen ungefär. Det området heter Hromovka (mest blå och blårö...
da backar).

För de vältränade som tycker att t ex avslutningen av svarta backen från Plán i Svaty Petr är för lätt så rekommenderas en fjärde backe, Stoh, lägst upp utmed forsen i Svaty Petr (syns från Medvedin, påminner om en jättelik bred hoppbacke). SkiBus dit går rätt glest, och att skida längs forsen ner till byn på tillbakavägen förutsätter gott om natursnö). Gammal ankarlift, 400 m fallhöjd, konstant svart lutning (ofta lite isig), som strax före slutet övergår i blå. Omgivningen är ett vykort, man ser halvalpina toppar på nära håll. Bäst att mejla dit först (Stoh.cz) eller ringa, och kolla att det inte går tävlingar där, vilket händer rätt ofta.
Läs mera

Är denna kommentar till någon hjälp??
Ja Nej

Skriv en kommentar