« Till översikten

Nyhet i SkidShoppen: Overaller från Isbjörn of Sweden och Hulabalu

Vi har lyssnat till kunderna och kommit på vad de vill ha. De vill ha overaller till barn och de ska kunna hålla ordentligt!

Det har länge varit en helt enormt stor efterfrågan efter overaller till barn. Därför har vi nu utökat vårt sortiment med en massa nya bra produkter. För som vi kan förstå på kunderna så vill de inte bara ha en overall till de minsta, de vill även ha en varm overall som kan hålla till mycket och som är slittålig!

En skidoverall är nämligen oumbärlig för svenska barnfamiljer när vintern kommer. Därför har vi varit på jakt på marknaden för att hitta kvalitetsstarka höst-/vinterkläder som kan klara lite av varje. Ytterkläder som barnen kan leka i hela dagen utan att frysa eller känna sig obekväma i.


Urvalet av färger är stort till både tjejer och killar

Isbjörn of Sweden-overaller

Som tur var skulle vi inte leta särskilt länge, för önskemålet om ytterkläder till de minsta i toppkvalitet har nämligen uppfyllts. Turligt nog har två kvinnor i Sverige haft filosofin att de vill skapa barnkläder där kvaliteten var skyhög och samtidigt skulle det vara miljövänligt. För precis som alla andra mammor var de trötta på att det inte fanns barnkläder i samma kvalitet som till vuxna. Det är ju väldigt konstigt eftersom barn sliter mycket mer på sin kläder än vuxna gör, och därför bestämde de sig för att skapa märket Isbjörn of Sweden.

Om barnen ska kunna utforska världen i deras kläder så ska det vara slittåligt men också miljövänligt. För om man gör kläder i miljöskadliga material med kemikalier, så skadar det naturen och så finns det plötsligt ingenstans där ens barn kan gå på upptäcktsfärd. Därför är alla deras plagg gjorda av återanvända material utan kemikalier och skadliga ämnen. En logik vi gillar!

Den miljövänliga och slittåliga Isbjörn of Sweden Penguin-overallen har vunnit 4 år i rad

Bäst i test 4 år i rad

När man väljer att göra barnkläder i bästa tänkbara kvalitet så blir man också belönad. Isbjörns overaller har därför vunnit priset ”BÄST I TEST” 4 år i rad för deras Pinguin-overaller. De vann med 10 av 10 poäng över 20 andra overaller.

En av de saker som gjorde att de fick priset var att kläderna kan användas mycket längre. För det första har overallerna en ”växa-mudd” så att både ärmar och ben kan förlängas med 3 cm och på så sätt kan barnet använda modellen i mer än ett år. Samtidigt är overallerna tillverkade så att de kan gå i arv 2-3 gånger. Så även om den utsätts för kyla och snö på skidsemestern kan den fortfarande ärvas av yngre barn. Det finns nämligen också en 3-namnsskylt i nacken.

Med den smarta namnskylten i nacken kan fler barn få glädje av overallen

Hulabalu-overaller

Overallerna passar bra till flera olika områden och åldrar. På grund av de tåliga materialen kan de användas på skidsemestern, på förskolan, på lekplatsen och under hela den svenska hösten/vintern.

Ett annat känt märke, som framförallt ses på många lekplatser när temperaturen faller, är Hulabalu som har mer än 20 nya modeller. De danskdesignade vinterkläderna är skapade till lek och hög aktivitetsnivå. De är vattentäta och har en andningsförmåga som gör att barnen kan leka dagen lång i skolan, på lekplatsen, på förskolan eller var overallen nu ska testas någonstans.

Det unika med Hulabalus overaller är de många olika variationerna av färger som gör ditt barn lätt att känna igen, till exempel i skidbacken. Samtidigt är modellerna förstärkta på baken och knäna så att de inte går sönder efter en skojig dag i sanden, snön eller vilka förhållanden barnet nu leker i.

Synliga färger och slittåliga material

100 % Prisgaranti

Både Hulabalu- och Isbjörn of Sweden-overaller finns i flera olika färger och storlekar. Alla modellerna som finns på sidan finns på lager och kan levereras snabbt och du får oftast paketet bara 1-3 vardagar senare.. Precis som på alla andra varor i vår shop har vi 103 % prisgaranti, således att du alltid har möjlighet att få det bästa och billigaste priset på marknaden.

Se alla Isbjörn of Sweden-overaller

Se alla Hulabalu-overaller

Se alla overaller till barn